4) levenscirkels

vandaag een nieuw stukje over de levenscirkels en vandaag lichten we uit of op, stofzuigen en wassen. maken we er gewoon een gezellige combinatie van.

ik was vanochtend aan het werk bij een klant en voor ik er naar toe reedt, waande ik me in allerlei voorsteden van een grote stad. Milaan kwam voorbij, Antwerpen, binnenwegen van Frankrijk en Italie, op de snelweg was ik in Amerika (stay in your own line!) en zo was ik al op vakantie nog voor ik de klant bereikt had.
overigens ervaar ik dat heel vaak. want uiteindelijk heeft alles met alles van elkaar weg. nu kan ik niet over Oost Europa spreken, Azie of Zuid Amerika. echter ergens zal er best een overlap zijn. zo waan ik me dus in een vakantie gevoel.

elke week ben ik bij deze klant en staat ook wekelijks een trap op het programma. eentje met vloerbedekking, echter deze vloerbedekking trekt zo’n beetje alles aan. dus een minuut of 10 ben ik wel ermee bezig om deze tip top in orde te maken. helemaal omdat het een air b&b is wat elke week bezocht wordt.

goed, ik dwaal af en inmiddels ben ik daar een ster in geworden. 😉 de trap of wel stofzuigen. stofzuigen heeft een opruimende werking. als een huis gestofzuigd is, dan voelt een ruimte ook al is er nog niks verders gedaan, anders aan. uiteraard wel met eerst wat opruimen erbij en dat je redelijk overal bij kan. vandaag was ik bezig met de trap in na een lichtaanraking die ik gisteren mocht ontvangen, kwam de volgende gedachten omhoog om zelf in te zetten. dus wellicht ook iets voor jou. je weet inmiddels wel dat ik de levenscirkel huishouden als iets zie wat multi dimensionaal inzetbaar is. het is werken op celniveau en daarnaast biedt het vele inzichten. oh en terwijl ik dit nu schrijf komt de was een volgend verhaaltje. want anders wordt dit te lang!

de gedachten was namelijk dat elk stofje dat je opzuigt, stofjes zijn in onszelf. leven. dit leven kan soms gestagneerd zijn, geblokkeerd en daardoor kan iets pijn doen. laat ik het daar even op houden. pijn. toen bedacht ik me zoals je ook energetisch met een stofzuiger kan reinigen dat elk stofje die pijn is in je lijf. en je met die stofzuiger elk stofje opzuigt, die pijn daadwerkelijk ingaat en langzaam de pijnlijke plek vrij maakt. schoonmaakt. reinigt en in gedachten zuig je het op en schoon met de stofzuiger. zo kun je van materiaal (stofzuiger) de materie (je lijf) in gaan en chirurgisch (de stofzuiger als middel) de materie in je lijfje schoonmaken, herstellen, reinigen, helen.

hierdoor maak je van een hele gewone actie die heel actief is, een actieve actie vol liefde voor je lijfje. ik weet zeker dat had ik namelijk ook, je anders te werk gaat. je bent je eigen allerbeste vriendin en voor iedere vriendin wil je het allerbeste en vaak vol liefde, dus ook voor jezelf.

neem het mee wat bij je past en laat het los als dit het niet voor je is. allemaal goed en allemaal prima. ik vond het leuk om even met je te delen.

liefs XX

mailby feather

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.