4) levenscirkels

wekelijks tref je me op verschillende plekken, diverse huizen aan. naast een heel groot huis kom ik ook in een heel klein huis. alle bewoners van de huizen hebben de hulpvraag om ze te verlichten binnen het huishouden. hierdoor wordt 1 levenscirkel minder gedragen en als er tijd voor ze over is, kunnen ze die gebruiken om andere dingen te doen, in te zetten of even een moment van echt niks te doen.

heerlijk en dat geneert elke keer weer een glimlach op het gezicht van de bewoners. dat maakt me echt dankbaar voor wat ik mag doen. een ruimte fijn maken en het vullen met licht waardoor de zon extra straalt in de ruimte. de bewoners vullen het zelf aan met hun ziel. eigenlijk ga ik door de aarde heen, dat is jouw huis. je aarde plekje op aarde. net zoals je lijfje.

als ik door een huis heen wandel is trek ik ook gerust ruimtes als lades open. uiteraard alleen dat waarvan ik voel dat het kan en past. geen kledingkasten. dat kan, alleen dat mag door de bewoner van het huis aan mij worden gevraagd, of ik dat wil doen. ik weet mijn grens en kan iets aandragen en aan de ander of men dat wenst. zo kan ik heel logisch dingen verplaatsen, echter altijd of in overleg, of ik geef het aan. meestal loop ik door de ruimte heen en voel wat er nodig is. meestal krijg ik daar carte blanche voor, want voor de bewoners is er geen tijd of ruimte voor om eraan toe te komen.

vandaag was ik in een woning met een grote hal bij de achterdeur/voordeur. deze ruimte wordt bewoont door ee toilet, washok, een deur die na een kelder leidt en naast een rijtje haakjes met jassen, tassen, dassen, ook een kastenwand. dan weet je het is een redelijke hal. hal is geen juiste naam, goed de ruimte achter de voor/achterdeur. elke week begint mijn avontuur in het huis daar. ook omdat het een aantrekkende kracht heeft van heel veel zand. vorige week trok ik een kast open en tot mijn verbazing stonden er allemaal schoenen in. en elke plank was bezaaid met zand. ja dan kan je een schone hal hebben, zodra een paar schoenen uit deze kast getrokken wordt, kan je zeker opnieuw beginnen.

vandaag als extraatje de bewoonster verast met een schone schoenenkast! ze was zo blij ermee! ja zei ze, ook al duurt deze netheid nooit zo heel lang, het is zo fijn dat het gedaan is.

ik wandel op deze manier door je aarde, door je huis heen. zien wat er mag gebeuren, net dat extraatje maakt het verschil. en zo langzaam wordt een huis volledig aangeraakt. vanuit zachte liefde, altijd weer.

mailby feather

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.