AANraken


lieve jij,

aanraken is een allereerste levensbehoefte. en hoe ouder we worden hoe belangrijker. in de eerste levensjaren, als in de laatste staat aanraken gelijk aan voelen van leven, van verbinding, van geliefd worden en geliefd zijn. als we ziek zijn of als we elkaar nodig hebben, dan doet een aai, een knuffel, een omhelzing of hand op je schouder, rug, hand op hand, ontzettend veel. leven vraagt om aanraking, dan leeft leven!


zonder aanraking voelen we ons alles behalve levendig. waarom? ik vermoed dat aanraking een energievorm is met een bepaalde frequentie die weergegeven wordt. het maakt stofjes aan die heilzaam zijn en die een heerlijk gevoel kunnen achterlaten. het is zoiets als een poes die spint. een poes die spint heeft een hele fijne energie en frequentie. het troost, zachtheid en heling. daarnaast is de frequentie dusdanig hoog dat het je ook nog eens reinigt. hoe vaak is het dat je na het aaien van een dier je daarna totaal anders voelt. dieren hebben een geniaal afvoer mechanisme en door daarin ook gewoon te zijn. een knuffel is iets soortgelijks. een goede knuffel duurt langer en vooral zo lang beide wensen. daarna voel jij je anders.

dat brengt me bij het aanraken van een knuffel en hoe belangrijk aanraken is. geen idee of je er stil bij staat, maar we raken ontzettend veel aan. we raken ook dingen aan die niet zo proper zijn. en mensen raken we steeds minder aan, terwijl daar juist de opbouw zit van bijvoorbeeld ons immuumsysteem. waarom zat een zuster vroeger bij je bed in het beterhuis? of gaan we graag naar een masseur, kapper. voelen we graag de zee en de zon op onze huid? oh dat is geen persoon, echter hoe dan ook het is zo belangrijk om aangeraakt te worden. onze moeders hadden ons graag lang vast als baby.

als aanraking dus een frequentie weergeeft doordat de ene energie de andere raakt, kan het werkelijk lichter aan gaan voelen. dat is wat ik doe bijvoorbeeld in huizen. ik raak aan en voor ik de ruimte verlaat, voelt de ruimte lichter aan. ergens gaat dus mijn veld en frequentie de hoogte in om de ruimte eromheen anders te laten voelen, fibereren en dat werkt klaarblijkelijk frequentie verhogend.

water heeft zo ook haar eigen geheugen. raken we water aan (waar we zelf ook bijna volledig uit bestaan!) water is puur aarde, alleen vloeibaar, echter ze kan in druppelvorm zijn of zelfs bevroren. water is veranderlijk en daarnaast kan ze in frequentie hoog en zuiver zijn. zodra dit ontstaat dan verandert ze instant. stel je gooit een steentje in het water, dan zie je kringen die oneindig door lopen en alles veranderd doordat in de kring een trilling aanwezig is. stel nu dat ik dat steentje alvorens het water in gooi, voorzie van een hele hoge frequentie en ik stop er de trilling liefde in, dan zal dit alles het water en land-en bereiken. water ontvangt en haar geheugen veranderd.

in huis werk je ook met water uit de kraan. door het water een verhogende intentie te geven, en je gaat ermee aan het werk, dan zal de intentie door alles heen vloeien. daardoor zal iedere ruimte anders gaan aanvoelen. ruimer, schoner, levendiger, helder. water is net als licht en beide net als aarde een taal die je kan noemen: lichttaal. dus ga je met water werken, werk je met lichttaal en dat raakt alles aan, inclusief jezelf! water leeft en jij leeft met het water MEE. dus stroom lekker in je huis, raak haar AAN en voel na wat dit met jezelf doet. cleaning up als een weldadige reinigingsschoonmaak voor jou en je huis.

SAMEN zetten we het LEVEN in je huis AAN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ervaringen

by willemijns

ervaringsverhaaltjes

voormalig klant by willemijns september 2020

het was elke keer erg prettig en fijn. mooie gesprekken en de liefdevolle aanraking voor ons huis. voelbaar je zorg en energie. hiermee gaf je ons gezin verlichting, zowel tijdens als na mijn zwangerschap. mijn zoontje vond het altijd erg leuk dat je grapjes maakte in zijn slaapkamer.

dankjewel.

- berlicum (noord - brabant)

voormalig klant by willemijns september 2021

DANKJEWEL!
ook al was het van korte duur, wij vonden het ontzettend prettig, dat je ons ondersteunde. aandacht schonk aan het huis waar we door drukte geen tijd voor hadden. dit bracht ons ruimte en verlichting. dat is waardevol en daarnaast was het heel prettig je in huis te voelen.

- den dungen