Welkom en hier lees je de algemene voorwaarden van bij willemijn.

Alle werkzaamheden zijn vrijgesteld van btw.
bij willemijn hanteert buiten een straal van 20 km een reiskostenvergoeding naar gelang de reistijd van € 25 per uur.   

De minimale werkuur afname bij willemijn wat betreft de ceremonie voor je huis is 2 uur per dag-deel.
 
Ieder kennismakingsgesprekje is bij afname van een traject gratis, mits je in zee gaat de net de sessies voor je huis bij willemijn. Anders zijn wij genoodzaakt om € 25 administratiekosten in rekening te brengen.

Nadat je akkoord gaat met het SAMEN werken, geven wij geen geld retour bij afzegging, mits daar een goede reden voor is en er geen andere optie was dan annuleren. Indien de betaling is voldaan en de annulatie gegrond is, wordt het bedrag minus € 25  (administratiekosten) in mindering gebracht. 

bij willemijn werkt altijd SAMEN, met jou. Er gebeurt niks zonder de toestemming van de ander wat betreft – reiniging tot je huis. En ben je ergens ontevreden over, maak het kenbaar zodat de communicatie open blijft en we SAMEN tot een oplossing kunnen komen. 

Aangaande een behandeling voetmassage, voelmassage of keukentafelgesprek, geldt de volgende voorwaarden: Afmelden kan tot minimaal 24 uur voor aanvang van de sessie. Lukt dit niet dat wordt de sessie alsnog in rekening gebracht.

Jouw persoonlijke gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, email of andere gegevens worden nooit aan derden verstrekt. We gebruiken uw email adres alleen waarbij het gaat om bij willemijn. Uw gegevens zullen verder nooit aan derden verstrekt worden voor reclame of dergelijke. We versturen als bij willemijn nooit reclame in welke vorm dan ook aan derden. De website van bij willemijn is daarnaast heel bewust cookies vrij. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar onze privacy beleid.

Ben je niet tevreden over je bestelling, behandeling of ervaring? heb je opmerkingen/vragen, laat het ons weten en stuur een mailtje naar willemijn@bywillemijns.nl

Dankjewel en tot ziens!