algemene voorwaarden

Alle bedragen zijn vrijgesteld van btw

by willemijns hanteert een reiskostenvergoeding naar gelang de reistijd van € 25 per uur.   

De minimale werkuur afname by willemijns wat betreft de ceremonie voor je huis is 2 uur en maximaal van 5 werkuren per dag-deel.
 
Het kennismakingsgesprek is bij afname van een traject gratis mits je in zee gaat de ceremonies voor je huis by willemijns. Anders zijn wij genoodzaakt om € 25 administratiekosten in rekening te brengen.

Nadat je akkoord gaat met het SAMEN werken of afname van een behandeling en/of dolly by willemijns, geven wij geen geld retour bij afzegging, mits daar een goede reden voor is en er geen andere optie was dan annuleren. Indien de betaling is voldaan en de annulatie gegrond is, wordt het bedrag minus € 25  (administratiekosten) in mindering gebracht. 

by willemijns werkt altijd SAMEN, met jou. Er gebeurt niks zonder de toestemming van de ander wat betreft – energetische – reiniging tot jou en je huis. Ben je ergens niet tevreden over, maak het kenbaar zodat de communicatie open blijft en we SAMEN tot een oplossing kunnen komen. 

Persoonlijke gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, email of andere gegevens worden nooit aan derden verstrekt. We gebruiken deze gegevens nooit voor het versturen van reclame of degelijke. We versturen als by willemijns nooit reclame in welke vorm dan ook aan derden. De website van by willemijns is bewust cookies vrij. Verder, voor meer informatie verwijs ik je graag naar onze privacy beleid.

Ben je niet tevreden over je bestelling, behandeling of ervaring? Heb je opmerkingen/vragen, laat het ons weten en stuur een mailtje naar willemijn@bywillemijns.nl

Dankjewel en heel graag tot ziens!