als een hotel – kamer zo fijn!

lieve jij,

vandaag kwam ik voor het eerst bij een nieuwe klant. waarbij meteen een vertrouwen is, doordat ik alleen in het kleine huis aanwezig was. altijd even spannend en met name omdat ook voor mij alles op dat moment nieuw is. daarnaast ook al doe ik de werkzaamheden op een manier waarbij ik voel, het klopt en het is goed, dit voor de ontvanger anders kan zijn.

kaartje
wat ik dan bijzonder vind is dat je een kaartje ontvangt voor je begint met wat de wensen zijn. normaliter vraag ik altijd, waarmee kan ik je helpen en wat is je wens. vandaag ontving ik een kaartje en kon ik mezelf welkom heten aan de ruimtes. waar aangeraakt wordt, ontstaat licht en licht geeft nieuwe energie en levensvreugde.

na twee uurtjes zoals afgesproken was er meer gedaan dan wat ik zelf had verwacht. ja ook ik was verrast van mezelf.

hotelkamer
thuis kreeg ik een telefoontje. de klant belde me op om te melden hoe blij ze was. hoe fijn het was. hoe verassend het was om zo binnen in huis te komen. ze zei, het was alsof ik een hotelkamer binnenstapte. met een gevoel van schoon! haar dochter zei, oh mama mijn bed is opgemaakt en mijn pyjama is opgevouwen en ook liggen mijn knuffels er fijn bij. moeder zelf ging naar haar slaapkamer om te zien hoe het met haar bed gesteld was.

ik ben tevreden en vooral aangenaam verrast door zo’n eerlijke en heerlijke verassing. ja zelfs haar afwasje was gedaan! ik geniet zelf hier ook erg van na. de kracht van aanraking wordt hier voor mij zichtbaar, tastbaar en ja voelbaar.

oh en mijn route naar de klant vandaag met het mooie lenteweer en de strakblauwe lucht, voelde als een vakantiemomentje in het buitenland. dus hotelkamer en een kaartje en het weer, mijn dag is gelukt!