dagboekje

YES!
TODAY.
I. REMEMBER.
ALL. THAT. IS. BEAUTIFUL. AND. GOOD.
AND. WORTH. FIGHTING. FOR.

24.11.2020|MAMAAARDE
she breathes in and out, she let go…… de natuur is zich echt ver aan het terugtrekken de aarde in. alles wat in warmte leeft op aarde, gaat dieper de grond in. insecten als mieren, kevertjes, wormpjes, spinnetjes, en alle andere kleine wezentjes zijn nu belangrijk voor mamaaarde zelf.
mamaaaarde, she let’s go. ja letterlijk en figuurlijk gebeurd dit nu overal. ze laat haar blaadjes vallen, of ze vertrekt naar warme oorden met alle andere mama’s. en elke mama heeft ook een papa die een mama is in deze.

ik besteed er vandaag geen aandacht aan om je te melden dat ze op allerlei vlakken aan het veranderen is. kijk ik puur naar deze tijd van het jaar, dan ademt ze alles naar binnen toe. worden er slaapfeestjes gehouden, de rust in gegaan zodat er op andere lagen gewerkt kan gaan worden en er straks in het nieuwe voorjaar we rijk worden gevuld met de prilste prachtigste kleuren.

ik leef met de seizoenen mee. waarbij ik dat nog meer voor mijzelf in het leven MAG toepassen. mamaaarde gedijt daar het beste op, dat zou voor haar het geschenk zijn dat we mogen geven…. naar onze aarde luisteren door naar onze lijfjes te luisteren. wat is er nodig en dat jezelf voor aarde schenken.


grote liefs en dankjewel voor je helende liefde…. XXXX

23.11.2020| MOOOOOOOVE VOORUIT
gisteren was het 22.11, naast een poortdag, mijn geboortedag. gisteren en vandaag omdat ik het niet gevierd heb, voelt vreemd aan en tegelijk is er rust. sinds enkele maanden nu is er een oude jas van me af aan het glijden. ik heb vele jassen in de loop van mijn leven uitgetrokken. deze voelt echt als een andere laag, dieper in liefde voor mezelf en het leven. dieper de verbinding met het leven voelen in mij.

en zo is er de afgelopen maanden, die in mijn beleving aards heel langzaam gaan, veel gebeurd. op de pagina willemijn vertel ik over een droom en de boodschap in deze droom leef ik nog altijd. ik liep bijvoorbeeld makkelijk weg van groepjes. zeker als ik al met iemand in gesprek stond. als er iemand bij kwam bevroor ik, stapte weg en vluchtte letterlijk en figuurlijk weg. soms doe ik het nog, alleen ben ik me bewust dat ik weg ga. ik weet dan dat het goed is en het geen vlucht meer is.

samen met een vriendin ben ik voor het eerst gaan dippen in ijskoud water, naakt! dit zou ik een jaar geleden nooit gedaan hebben. ik zou mezelf te veel schamen voor mijn lijf.

ook massage, ik hem me de afgelopen maanden veel laten masseren en oh wat knapt je lichaam ervan op. waar ik voorheen veel pijn had aan mijn lijf, echt alles, is soepelheid er voor in de plaats gekomen.

dit zijn een paar dingetjes die radicaal zijn veranderd in mij en mijn systeem. mijn gedachte vraag is geworden: ‘wat heb ik werkelijk te verliezen ?’ daarnaast stap ik in mijn verantwoordelijkheid, draag deze met trots en ik ben me bewust van het maken van nieuwe keuzes.

Charlie Chaplin heeft een prachtig gedicht ooit geschreven; toen ik van mezelf begon te houden. laatst las ik dit gedicht weer eens en dacht, ja…. dat is wat we mogen doen. als ik van mezelf echt onvoorwaardelijk hou, dan maak ik andere keuzes die goed zijn voor mijzelf, anderen en aarde. alles staat dan in verhouding tot elkaar en is de verbinding die er altijd is, stromend.wees je bewust van wat je zaait, dat is iets dat me nog meer helder geworden is. zaaien waardoor de oogst klopt en gedragen kan worden door jezelf en aarde. deze eenheid is zo belangrijk. het roer gaat hier nog steeds om, langzaam gestaag.

9.11.2020 | DOOR DE EEUWEN HEEN
door de eeuwen heen slapen. en wakker worden dat je denkt, zijn we pas in dit stadium. naarmate je verder wakker wordt zie je dat het net zo was als toen je sliep in de slaap der eeuwen. gisteren was zo’n fijne dag en de dag vandaag is nog in aanwas. want terwijl ik dit schrijf is het net 7 uur in de ochtend geweest. ik was vroeg wakker, iets voor 6 uur, echter ik lag ook al heel vroeg op bed.

gisteren was ik opnieuw in de tuin en ooh het begint aardig op haar einde te komen als het gaat om dit seizoen. alles is al in rust aan het komen. heerlijk. we waren gisteren met zijn viertjes. 4 vrouwen die op hun hurken of knietjes in de tuin aan het woelen zijn. bedjes schoonmaken voor de winter. bomen spiegelen voor de winter. kruiden verzetten, engelwortel verzetten, allemaal voor de winter. zoals het vroeger gedaan werd. met de hand, met je lijfje samen verbonden met het werk en de aarde. zo fijn!
na uren werken ben ik rozig moe en om 9 uur lag ik op bed.

het is zo waardevol, vervullend en geeft rust om de aarde in te gaan. door met haar te verbinden, voel ik hoe mijn leven met die van aarde versmelt tot een. mijn hoofd staat meer uit. ook kom ik dingen tegen waar mijn mind mee aan de haal gaat. gisteren was ik boos, was ik verdrietig en zelfs wat oude angst. het stukje dat om wortelt mocht worden, was niet door te komen. de zon was warm, en ineens vloeide er een druppeltje water zo langs mijn voorhoofd, via mijn neus naar de grond. een heftig stukje. ik gaf in zoverre op, ik maakte wat me lukte af en netjes klaar. het voelde als opgeven om het stuk wat mij raakte los te laten gaan. ik hoef er nu of wellicht nooit iets mee te doen. nu is er vrede, vrede in mij.

we kunnen en dat doen we ook al door de eeuwen heen, werken met boosheid, frustratie of woedde. en met werken doel ik ook op echt fysiek ermee aan de slag gaan. in huis, in je tuin. ga erdoor. wat vertelt het jou, wat heeft het je te brengen. wat houdt je tegen. waarom voel je je gevangen. neem het onder de arm. pak het in een houtgreep. kijk het recht in de ogen aan en ontvang alles. alles wat er is, mag er zijn. laat het toe, sta het toe, voel de boosheid, woedde, verdriet volledig. want dan kan het gehoord worden en dan kan het een plek krijgen of zelfs oplossen. vervul jezelf door alles in jezelf toe te laten. ook dat is overvloed. stop het niet weg, wijs het niet af, geef geen ander de schuld. ga het zelf aan. en voel na…..

dat is wat ook ik doe. en als ik het heb gedaan, bemerk ik hoeveel lucht het me weer schenkt. niks is buiten mijzelf om. ik maak het om de verantwoordelijkheid ervan niet te dragen. echter dan schuif ik het af op iets of iemand anders. oneerlijk. ik mag dragen, verantwoorden, ontvangen, het recht aanzien, het volledig openen, wat mij triggert. zoals gisteren….

vandaag een nieuwe dag. ik stond op en voelde me stijfjes. na enkele oefeningen en stretchen, ben ik klaar voor vandaag en trek ik er zo op uit.
ik wens mezelf en jou een zalige dag toe.

steek vandaag ook eens een lichtje aan voor jezelf. en weet dat het kristallicht de aarde in aan het gaan is. verbind je er mee en laat het via jou de aarde in zakken. geniet!

XXXX ‘dankjewel voor jou helende liefde’

6.11.2020 | CADEAUTJES IN OVERVLOED
ook vandaag heb ik mezelf getrakteerd om in de kruidentuin te werken. de eerste paar uurtjes was ik zalig alleen en later kwam een sister en andere sisters meehelpen. onder de bomen ging ik verder met spiegelen. en na 5 spiegels vandaag was ik klaar! vanochtend had ik lekker langer gedoezeld in bed en ik wist vandaag de tuin en ik neem een handdoekje mee. want na de heerlijke tuindag zijn een dierbare sister van me en ik opnieuw de stroom ingegaan. naakt. wow wat een ervaring opnieuw voor mijn lijfje en wat voor een sensatie in het koude water. langzaam erin zakkend en heel langzaam voelen hoe het water voelt tot mijn huid en andersom… elektriciteit ervaring en op een prettige manier. ja en het is en blijft koud, echter daarna is echt zo bijzonder. het maakt me warm, blij, rozig en rossig. ook mooi hoe alle haartjes op je huid omhoog staan en hoe je huid rood wordt door de doorbloeding. ik ga nagenieten van een prachtige mooie heerlijke week. dit is overvloedigheid van het leven op haar natuurlijke best en het leven te ervaren in mijzelf…..

de wilde vrouw, de magische vrouw, de heks, de zachte vrouw, het wordt allemaal wakker in mij…… dit is levend leven… w o w w o w w o w !

XXXX dankjewel voor je helende liefde

5.11.2020 | DE ZOLDER OP !
na een prachtige voelmassage, is daarna ook vaak even een moment om bij te komen. meestal ga ik dan wat werkjes in huis doen. en hoewel het weer me al dagen roept en ik er graag gehoor aan geef, is ook in huis genoeg te doen. ik wilde eigenlijk de volledige bovenverdieping doen. het werd een kamertje opruimen en spullen naar de zolder brengen die wel bewaard mogen worden. op zolder viel me ook op een doos met allemaal notitieboekjes van de afgelopen paar jaar. laatst had ik al een hele boel andere jaren boekjes opgeruimd en dacht alles te hebben gehad. toch niet, want een doos vol met papieren, knipsels, kranten artikelen en vele boekjes. op een paar dingen na, heb ik alles gezegend en gaat het weg. ik miste er niks van. papieren opruimen ruimt lekker op. papier trekt op een bepaalde manier energie aan en als deze klaar voor je is, kan het weg. dus vandaag een heerlijke opruim middag….. hmmm ook dit geeft een voldaan gevoel.

XXXX dankjewel voor je helende zijn

4.11.2020 | LEVEN ONTMOET LEVEN II
vandaag stond ik op met een knallend hoofd en voelend dat met de dag ervoor dit ook was, dit vanuit het collectief ervaren kon worden. de US heeft een vote gedaan voor het nieuwe presidentschap. en ja daarop kan donkere energie ook deze kant op komen, naast uiteraard wat onze eigen overheid graag inzet. je kan dit soms voelen als een soort van magie, echter geen witte. dus is het belangrijk om zelf witte magie, licht het veld in te zenden. doen we dit massaal dan gebeurd er een ommekeer.

vandaag na een yoga les, een massage voor mijn lijfje waarin alles soepel nog altijd stroom (wonderlijk, echt want ik heb een pijnlijk lijfje gehad de afgelopen paar jaren) kwam ik thuis. het is zo mooi weer, net als afgelopen maandag waarin we buiten konden lunchen. heerlijk de thee buiten dronken. ook vandaag besloot ik om niet tussen de vier muren te verblijven en dingen in huis te doen. die laat ik voor het gemak gemakkelijk liggen. mijn lijf roept om leven met leven te verbinden, leven te ontmoeten in al haar vormen. kruidentuin here i come. oooh wat een cadeau aan mezelf. echt mijn wens is een moestuin. en ook vandaag was het genieten in de late middagzon met en appeltje in de hand, een heerlijke hond (boefje) bij ons en twee heerlijke mensen. groot genot met een zalig gesprek. en ja er is ook gewerkt! wat een geluk, groot geluk dat ik zo mag voelen, ervaren en daarin kan zijn…..

morgen staat een behandeling op het programma. en ja…. verbind lieve allemaal met het leven en laat het leven in je stromen. ontmoet elkaar en geniet! hoe lang we hier zijn weten we niet, daarom maak van elke dag een mooie tijd. verbind je met de aarde, we zijn onderdeel van haar. we dienen haar te dienen als gast. ze is in haar fase waarin de vraag reist of we het allemaal echt hier gaan redden. ze is uitgeput, ze werkt zo enorm hard om elke keer alle verbindingen te herstellen. dus…. werk aan de winkel door onszelf te verbinden met haar en elkaar!

XXXX dankjewel voor je helende zijn….. love…..

ps…. langzaam zet ik stappen naar een lichter leven, social media hoort daar bij… stapsgewijs…. oooooh heerlijk !

3.11.2020 | LEVEN ONTMOET LEVEN
leven ontmoet leven en maakt het leven zo de moeite waard. wat we kijken vanuit ons hoofd is vaak vanuit de mind. in werkelijkheid namelijk is het leven zo levend, zo vibrerend.

vanochtend stond ik bewust anders op. ik deed oefeningen kort en die creëerde dat mijn lijf meteen wakker was. heerlijk. ik zei het, het roer gaat om en dat doe je in kleine stapjes. ik stap uit de relatie die ik had en deed en die me onjuist aanvoelt. waar geen stroming in zit. waar geen liefde in zit. waar geen fijne frequentie op zit. stap eruit. we hebben allemaal een keuze. stap het leven in en je eigen leven met het leven van aarde verbinden. in deze simpelheid zit zoveel kracht, energie en vreugde. ik laat me niet leiden door angst. en ja die is er, alleen ik bepaal de keuze. en voel ik me niet fijn, kan ik mijn oogjes even sluiten, ademhalen, zingen (ook een goede) hummen, of dansen. het leven in mezelf door een oefening als vanochtend. wakker schudden en dat genereert direct dat ik met mezelf en het leven me verbindt.

de afgelopen periode voel ik dat als ik alle controle of eigenlijk de dagelijkse dingen anders doe, ik me zoveel krachtiger voel, geïnspireerd door het leven in mijzelf tot het leven. gisteren bijvoorbeeld, de koude dompel in mijn nakie, spontaan. mijn eerste respons was, ja ga ik doen en leuk. alles in me zei yes, tot mijn mind er tussen kwam. zou je dat wel doen, een andere keer kan ook. en in de auto dacht ik, fuckit ik ga het gewoon doen. mijn levende lijfje verbinden met het water, verbinden met mama aarde. en ooh wat geniet ik er vandaag nog van na.

vandaag was ik aan het werk en zo begon mijn dag met het uitzuigen van een bank. deze bank heeft ook uitneembare kussens. en aangezien ik geen klopper had, ging ik buitenstaan en pakte ik de kussens op en sloeg er met mijn handen op. ik had er zoveel plezier in en het was zo leuk om te doen. en bij het terugplaatsen van de kussens voelde de bank zo anders aan en dit straalde uit de hele huiskamer in.

wij zijn leven, wij zijn aarde. als we ons echt gaan verbinden met ons lijf, met de ademhaling, met ons hart, met wie je bent, dan valt de mind stil. als dat gebeurd kom je thuis en dat is echt zo’n geschenk. wat heb je te verliezen ?

XXXX dankjewel voor je helende zijn en veel levensliefs voor jou


tips
* mocht je in de natuur je behoefte willen doen. gebruik geen zakdoekjes, gebruik blaadjes in de natuur of stukjes mos.
* als het luchtalarm (maandelijks) gaat of je ziet van die grote helikopters… stel je voor dat het alarm via het geluid LIEFDE verspreid en dat de wieken van de helikopters LICHT via de lucht verspreiden. zet liefde en licht in voor alles, voor iedereen!

2.11.2020| SPONTAAN
elke maandag kan je me op handen en knieën in een kruidentuin zien. heerlijk woelen door het zand. sinds kort heb ik de bedjes ontdekt na wekenlang de paden te hebben gedaan. stap voor stap. oooh en ik ervaar het echt als zo fijn. de geur, het zand, het gevoel van handen en zand. ik heb echt vaak de neiging om volledig op de grond te gaan liggen. ik laat het zand, zwarte grond, door mijn handen en vingers woelen. de pieren komen op zodra het gaat regenen. de engelwortel geeft een zalige geur af en ja ook brandnetels laten iets op me achter. echt een zijn met aarde en zij omarmt mij, draagt mij, en ik heb haar lief, zo lief….


vandaag was het zo enorm fijn, zelfs om gewoon in de regen op de grond aanwezig te zijn. zalig. ik ben er rozig en moe van. daarna ging ik samen met een vriendin waar ik me vertrouwd en veilig bij voel, een dipje doen in de Essesche stroom. hoe gaaf! ik was al nat en zwart en na het bereiken van het strandje gingen we naakt het koude water in. en het was echt koud. het bijzondere was, dat ik mijn handen op mijn buik plaatste en hoe warm die was. hoe warm we van binnenuit zijn, hoe koud het buiten je om kan zijn. ik geniet nu nog na en wat heb ik mezelf dit soort dingen vaak tekort gedaan. waarom ? omdat ik het lastig vond om bloot te gaan en mezelf te tonen, in alle gevuldheid. en toch… het is de buitenkant, het is niet wie ik ben en dat maakt dat ik weet, ik heb niks werkelijks te verliezen, dus doe, geniet en ga ervoor, ook als het spannend is. de wilde vrouw in mij wordt wakker en ik laat haar langzaam ontwaken. WHOOP!

dankjewel liefste vriendin dat ik dit met jou mocht doen, vandaag…. een echt waardevol cadeau. ( en ik ben nog niet eens jarig, ja bijna…. 22.11 om precies te zijn ! )

XXXX dankjewel voor jou helende zijn

1.11.2020| GENIETEN
poort dag. vandaag een heerlijke wandeling in Helvoirt, het gebied waarin de Drunense duinen begint. afgelopen woensdag was ik met een vriendin daar gaan wandelen, op blote voeten (uiteindelijk). ik was zo overweldigend door het bos, dat ik met Angelo vandaag terugging. en warempel, op twee keer de weg vragen na en een keer keren en goed kijkend, deden we een prachtige ronde lopen. zo genoten. thuis een heerlijke kop koffie en een fruitschaaltje vol fruit ben ik nog even heerlijk aan het vilten gegaan. een mooie dolly mocht ik maken en morgen geven. het leven nodigt je uit om van het simpele het meest waardevolle te maken.

XXXX dankjewel voor jou helende zijn

31.10.2020|THUIS
het weekend nodigt mij vaak uit om even pas op de plaats te zetten. soms komt er ook echt niks uit mij om te ondernemen. ja een wandeling in de natuur, daar kan je me altijd voor wakker schudden. ik heb geen echt nieuws te melden voor vandaag. ik geniet van de stilte en de geuren die uit de keuken komen. mijn lieve schat is aan het kokkerellen. kippensoep en vega erwtensoep. mjammmm laat de winter komen en laten we elkaar verwarmen……

XXXX dankjewel voor jou helende zijn….. en je tijd en aandacht om de dagjes te lezen…. diepe buiging


30.10.2020| ZAAI&OOGSTEN

de volle maan is voelbaar en komt eraan! allerzielen / alleheiligen en enorm veel licht komt naar de aarde. let’s moooooooooove forward!

oooooooooh creëer lijstjes, waar ben je voor!

laten we zaaien wat goedheid is voor aarde
laten we zaailingen groeien in goedheid voor aarde
laten we oogsten de waarheid voor aarde
laten we van overvloed genieten in waarheid voor aarde
laten we rusten in goedheid voor aarde

alle waarde voor aarde…. 😉

en daar waar de uitnodiging komt om naar binnen te treden, om open te breken wat zichtbaar mag worden, neem er tijd en ruimte voor. de overvloed is stralend… crack het open en geniet van het licht!
zorg voor jou aarde, voor jou lijf, voor wat jij denkt, wat je wenst te planten voor aarde, wat je wenst te oogsten voor aarde. en ga je plukken van deze overvloed, draag de verantwoordelijkheid in liefde !
bijvoorbaat dank namens aarde sprekend tot aarde, gevuld met liefde en licht!

XXXX dankjewel voor jou helende zijn

there is a crack in everything, that is where the lights get in!

leonard cohen

29.10.2020| WERKDAG

de dag begon met een energetische en fysieke huisreiniging bij een client waar ik om de week graag kom. kunstenaars. vandaag mocht ik de kamer in van een van de kinderen. altijd fijn als het daarna weer klaar en schoon is, en ook dat het met nieuwe energie weer straalt. heerlijk, ik kan daar hoe intens het soms ook kan zijn, erg van genieten. dat voel ik vaak als ik op weg rij naar huis, dan ervaar ik wat er opgeruimd is of wat ik mag afvoeren.

vanavond daar stond er een mooie voelmassage te wachten. ook dat is zo bijzonder, want de lichte aanraking en zou zelfs zonder direct contact kunnen is zo voelbaar. terug brengen van hoofd naar lijf. ooooh i love my job ! en nu sluit ik langzaam de dag af en ga ik uit mijn lijfje en werken op andere bestemmingen, ver van deze bewoonde wereld vandaan, de eeuwigheid in. slaap lekker.

XXXX dankjewel voor jou helende zijn

28.10.2020|HET ROER OM
hoe, geen idee echter mijn roer gaat om. ik was vandaag met een fijne vriendin in de natuur en we liepen op onze blote voeten door het bos. ik voel me zodra ik in de natuur ben me zo enorm goed en fijn. en dat deed mij beseffen dat ik dit vaker ga doen. ongeacht het weer en gewoon eens kijken wat hieruit voortkomt. de komende dagen en met name zaterdag, volle maan, komt er heel veel licht naar aarde. ook leuk, terwijl ik dit tik onweert het buiten! over licht gesproken! want ook aarde gaat nog meer haar rol inzetten. tijd om met haar te verbinden, nu.

XXXX dankjewel voor jou helende zijn

26.10.2020|TERUGKEREN NAAR MEZELF
jeetje wat een dag. na een heerlijke yogaochtend reedt ik terug richting huis. ik was aan het na-mijmeren en ineens stuit de auto op een soort van hoge trottoir (wit beton) langs de weg. ik schrok me een toverhoedje. psssst hoorde ik en het stuur gaf ook een eigen richting aan. aan de kant bij een boerderij. ik moest even tot mezelf komen en bij het openmaken van de kofferbak zag ik geen wiel. wel iets dat op een krik leek en twee kokertjes met iets erin. ik belde Angelo en hij kwam gelukkig eraan. ANWB gebeld en bij de boer op het erf wachten. na 90 minuten was de wegenwacht er. helaas de band was op. dus thuiskomer werd geplaatst en daar vanuit hop naar de automonteur.

vandaag zou ik eigenlijk in de kruidentuin werken, zoals elke maandag. helaas dat ging niet op. wat heb ik gedaan. nou in elk geval een mailtje gezonden aan de eerste kamer wat betreft de spoedwet. vingers gekruist in de hoop dat er met alle wijsheid voor iedereen de juiste besluiten genomen worden. oh ik kon vanavond de auto weer halen. fijn dat er monteurs zijn, ik noem het autodokters en sommige zijn zelfs professors.

iets even anders….. een gedachtekrabbel.
het is een vreemde tijd en ook spannend. we doen allemaal voors en tegens en weten nimmer de uitkomst van alles. ik baar me soms grote zorgen waar het met de wereld naar toe gaat. tegelijk zie ik ook hoe we in een grote tv-show zitten of nog beter een hele bijzondere film. en in die film, verrek daar spelen we allemaal onze eigen hoofdrol in.


waar stevenen we op af, wat voor scenario’s kan je verzinnen ? heel veel. waar we naar toe mogen is terugkeren echt naar ons zelf. want we staan echt zo ver van onszelf af en dus van de aarde. wij zijn met haar gelijk, alleen voelen we dat niet meer. we voelen het als we een wandeling maken en onszelf gaan verbinden met de natuur. dan voel je het in je ziel. dan voel je waar het werkelijk om gaat. ik geloof als we namelijk dit op korte termijn, wat vanaf vandaag hier geen aandacht aan besteden, we afstevenen op een einde van de mensheid zoals we deze nu kennen op aarde.

terug naar aarde…. mocht je nu denken, jeetje of ik voel dat ik graag mezelf weer wil leren voelen, vanuit langzame ontspanning, kom langs. maak een afspraak. ik sta voor je klaar. geef het cadeau aan jezelf om vandaar uit je eigen stappen te zetten.

nou, ik ga even voor de poes zorgen. hij komt bij me kopjes geven en wil aandacht en ik vermoedt een hapje eten. terugkeren naar mezelf en verder rest me jou een heerlijke avond te wensen. creëer een fijne wereld. rust terwijl je nieuwe zaadjes kunt laten groeien. kijk vooruit wat voor oogst je wil gaan neerzetten. draag daarvoor jou verantwoordelijkheid. zet je liefde in en uit. mocht je een kaarsje aansteken, zet het licht in en aan voor jezelf en vanwaaruit de wereld in. geniet en laten we blijven verbinden. delen van overvloed. laten we samen mooie bewegingen maken, nieuwe community’s en samenwerken. daar sta ik voor open. YES! tot gauw.

grote LIEFS, van mij aan jou

ps. mijn mantra is: “ik heb niks wat werkelijk is te verliezen”

XXXX dankjewel voor jou helende zijn

25.10.2020| SPOTIFY
een heerlijke afspeellijst voor jou, je lijf, je huis!
vandaag een heerlijke rustige dag. slapen. lezen. eten. filmpje kijken. geen bijzonderheden.

XXXX dankjewel voor jou helende zijn

23.10.2020| DOLLY’s ZIJN THUIS
naast wat huishoudelijke klusjes als de was, stofzuigen, dweilen, begon mijn dag met een mooie behandeling in de praktijk. een voetmassage wel te verstaan. waar ik zo van kan genieten is als mensen bedrukkend binnenkomen en met een totaal andere houding, gezicht de deur uitlopen. verder het mooiste nieuws en dat is: in juli had ik een gift “dolly” verzonden naar het grote Amerika. ik mocht hierna 15 dolly’s maken en deze zijn gisteren 22.10.2020 ontvangen. zo gaaf! oh en de koffie met havermelk was weer verrukkuluk! ik kan daar zo van genieten. net als het weer vandaag!

XXXX dankjewel voor jou helende zijn

22.10.2020| TODAY
een heerlijke relaxte ochtend vandaag met een voetreflex massage door een vriendinnetje. je hoort hier vast binnenkort meer over, omdat we aan het onderzoeken zijn wat we samen kunnen gaan inzetten, doen. ineens doet me dat denken aan de zin, durven, dromen, doen (gemeente Heusden).


de middag heb ik heerlijk in de kruidentuin doorgebracht. een kruidentuin waar ik vrijwilligerswerk verricht. wekelijks probeer ik daar te komen om ook met mijn handen door de aarde te gaan. vandaag woelde ik met mijn handen en vingers door de aarde, en ik had de neiging omdat ik deels alleen was om naakt over het zand te woelen… te heerlijk!

XXXX dankjewel voor jou helende zijn

21.10.2020| REIZEN
ik reis gedurende de nachten veel. dit houdt in dat ik ergens tussen de sterrenstelsels en aarde in werk. dit werken duurt in tijdsbeleving eeuwen. uren daar zijn eeuwen hier, zo voelt dat. dan kom ik terug en ben ik moe. ik heb dan moeite met het opstaan en de dag gaat vaak gepaard met vooruit staren en weinig inspanning. ook dan voelt het alsof ik werk. deze nachten had ik vroeger ook en gedurende mijn leven is het een onderdeel geworden tot de werkzaamheden.

sinds enkele jaren omdat ik vaker belees of hoor dat meerdere mensen dit ervaren, ervaar ik het verschil in tijdbesef. ook het aardse tijdsbesef is veranderd voor mij. dagen van dat de tijd eeuwig lijkt. zelfs als er genoeg te doen is. voor mij is de tijd vaak iets waar ik dus weinig rekening mee hou. meestal ben ik dan ook echt in het moment. hoe dan ook, mijn dag vandaag was stilte, wat was vouwen, en dat was mijn vooruit. ik wens je een fijne nachtrust. Zzzzzzz

XXXX dankjewel voor jou helende zijn

20.10.2020| poortdag wekelijks
werk ik uit huis in een huis. vandaag ook en meestal daarna voel ik energie stromen en soms ben ik ook na 3 uurtjes werken klaar met de dag. dit komt doordat het naast reiniging met water en sopje, ook energetisch gereinigd wordt. meestal ontstaat dit onbewust, echter ik ben ervan bewust als ik thuiskom en mijn dag dan als klaar voelt.
oh en het kopje koffie was heerlijk vandaag, een traktatie, elke keer weer!
doeiiiiii

XXXX dankjewel voor jou helende zijn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.