grondig je landgoed in

grondig je landgoed ingaan, dat is wat we vandaag gaan doen in dit kleine verhaaltje. het veld van vloeren, onze grond, je landgoed ofwel jouw erf. vloeren hebben in uitwerking een magische kracht voor je huis. een fundament dat van fundamenteel belang is.

ik hoor je denken, hoezo?
terwijl je dit leest voel je het vast wat wat ik bedoel. want ik weet zeker dat je het herkent. alleen was je daar wat minder bewust over. zodra we een vloer reinigen, stofzuigen, vegen, dweilen, zonder ook iets anders in huis te hebben aangepakt of opgeruimd, heeft het direct invloed. deze invloed kan je voelen of benoemen als licht, helderheid, stroming.

eigenlijk ontstaat er een shift. deze shift is een veld van energie. het leven plakt aan ons en met name stroomt het soms door tot onze voeten en blijft het hangen. zie dit even heel letterlijk, zwarte plak substantie onder je voeten. hiermee loop je door jou huis heen, jou grond, op en door je erf heen. door jou aarde heen stagnerend in je voeten. zodra je hier bewust van wordt kun je deze energie door je voeten via je vloer afvoeren door aarde. zoiets gebeurd dus ook met de vloer. bij het schoonmaken van je vloer walst als het ware alle stagnerende energie zo door de stofzuiger en door je intentie de aarde in, het transformeert.

als een vloer schoon is, dan voelt en zie je het huis oplichten van energie die straalt. en echt alleen je vloer. je loopt zelfs anders door je huis heen, het voelt ook anders aan en geeft energie om andere dingen in je huis op te pakken. hoe iets kleins op grote schaal met alle levenscirkels die je in de lucht houdt en doet, het verschil maakt. de uitpak is daardoor magisch en groots. het leven klinkt dan zelfs anders.

probeer het eens uit en ik lees heel graag jou ervaring hieronder. geniet van deze simpele krachtige magie.


XX

mailby feather

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.