helder


lieve jij,

helderheid
vanaf eind 2021 tot en met begin februari ben ik op en af geweest als het gaat om mijn gezondheid.
het was niks ernstigs, veelal griepverschijnselen, met een lange duur aan uitwerking. daarnaast bracht het me een spiegeling van een oud omhoog getriggerd stukje. een moederwond die ik via een flinke verkoudheid zag. ik was mezelf kwijt geraakt en ik had mezelf in de koude gezet. en daarmee ben ik aan het werk en daar hoort dit verhaaltje bij. mezelf terugbrengen van afscheiding naar eenheid en meer liefde, zachtheid en verzorging. ik ben er nog mee bezig, terwijl ik dit schrijf.

verandering
de afgelopen dagen voel ik tevens dat er wat anders mag veranderen. hoewel ik graag voor een ander klaarsta, voel ik dat ik hierin mag inzetten ook voor mijzelf. waar wordt de energie in mij vergroot en waarbij blijft het achter. als ook waar ligt mijn aandacht op en is dat daadwerkelijk behulpzaam.

namelijk, tijdens het thuis zijn was ik eigenlijk een beetje mezelf kwijt en mezelf kwijtgeraakt door opnieuw zaken buiten mezelf om. waaronder sociale media en ik eigenlijk onvoldoende energie had om iets anders fijns te doen. terwijl het me niks te bieden had waardoor ik me beter ging voelen. ik mocht terug naar de basis, terug naar het pijnlijke stuk en herstellen, pauze nemen.

terug naar mijn basis. simpel. en terug naar de dingen doen die je energie geven. dit betekent loslaten van huizen met hun fijne inwoners, als ook mijn prijs verhogen. he, ik vind dit best een dingetje, toch mag hierin een opening voor mezelf tot ieder ander gecreƫerd worden.


kortlopende trajecten
verder… ga ik me aandacht inzetten en richten op kortlopende trajecten; zoals het VOOR en NA jaar, en de levenscirkels. Daarnaast is de voetmassage terug van weg geweest.


en daarnaast aandacht voor mijn vriendinnen, de natuur in en met de natuur samenwerken, handwerken, koken, tekenen, schrijven…. aandacht om het leven te LEVEN. blijven doen wat je leuk vind, werkt als een helende kracht voor jezelf en dat zet je uit en door! YES!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ervaringen

by willemijns

ervaringsverhaaltjes

voormalig klant by willemijns september 2020

het was elke keer erg prettig en fijn. mooie gesprekken en de liefdevolle aanraking voor ons huis. voelbaar je zorg en energie. hiermee gaf je ons gezin verlichting, zowel tijdens als na mijn zwangerschap. mijn zoontje vond het altijd erg leuk dat je grapjes maakte in zijn slaapkamer.

dankjewel.

- berlicum (noord - brabant)

voormalig klant by willemijns september 2021

DANKJEWEL!
ook al was het van korte duur, wij vonden het ontzettend prettig, dat je ons ondersteunde. aandacht schonk aan het huis waar we door drukte geen tijd voor hadden. dit bracht ons ruimte en verlichting. dat is waardevol en daarnaast was het heel prettig je in huis te voelen.

- den dungen