laten we elkaar…

lieve jij,

laten we elkaar…..

blijven zien zonder oordeel
elkaar beluisteren, want jou verhaal is ook belangrijk
naar elkaar glim – lachen omdat het de wereld in en om ons heen direct veranderd
elkaar helpen, daar waar nodig
elkaar waar kan, begrijpen
elkaars krachten zien, want he, jou krachten zijn anders als die van mij en samen kunnen we mooie dingen inzetten en manifesteren
laten we elkaar blijven ontmoeten
laten we elkaar weer echt gaan zien

want SAMEN maken we de wereld mooier, SAMEN is belangrijk want we zullen het ook echt samen met elkaar mogen doen. we hebben elkanders lichten nodig, nu en morgen.

weet dat alles is onderdeel van elkaar, een boom kan nooit zonder grond en alles wat met de grond samenhangt. we zijn onderdeel van elkaar en daardoor zo enorm krachtig. jou potentieel is nodig. zie het als bloemen, zoals deze bos. elke bloem is anders, heeft een andere vorm, kleur en licht, en samen maken ze een prachtige bos, zonder oordeel. zo zijn ook wij, een prachtige samensmeltende kroes en hoe zou het zijn als we vanuit eenheid en samensmelting we tot elkaar komen. gewoon omdat we allemaal het zelfde willen.

daarom; mag ik je vragen, laten we met elkaar blijven verbinden en van elkaar blijven leren. want mijn waarheid kan veranderen door jouw waarheid, waardoor we ontdekken dat we voor het zelfde staan, alleen het net even anders zien. hoe mooi zou het zijn…. jij en ik, SAMEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ervaringen

by willemijns

ervaringsverhaaltjes

voormalig klant by willemijns september 2020

het was elke keer erg prettig en fijn. mooie gesprekken en de liefdevolle aanraking voor ons huis. voelbaar je zorg en energie. hiermee gaf je ons gezin verlichting, zowel tijdens als na mijn zwangerschap. mijn zoontje vond het altijd erg leuk dat je grapjes maakte in zijn slaapkamer.

dankjewel.

- berlicum (noord - brabant)

voormalig klant by willemijns september 2021

DANKJEWEL!
ook al was het van korte duur, wij vonden het ontzettend prettig, dat je ons ondersteunde. aandacht schonk aan het huis waar we door drukte geen tijd voor hadden. dit bracht ons ruimte en verlichting. dat is waardevol en daarnaast was het heel prettig je in huis te voelen.

- den dungen