m o o o o o v e

beweging, m o o o o o v e. misschien herkenbaar in alles wat we zien, lezen en horen. er gebeurt zo ontzettend veel op deze planeet dat de illusie van een groot spel echt zichtbaar is. dat kan ook soms wat angst op roepen. want ja, er is ons zoveel voor waar aangezegd en nu zien we dat we jarenlang voor de maf zijn gehouden. nu zien we dat systemen zo helder zijn geworden en ze een totaal andere agenda belichten. nu zien we hoe we zelf slaafs zijn geworden aan deze planetaire matrix.

m o o o o o v e. bewegen. in huis, in de natuur. wat doet dat met je eigen lijfje, je systeem brein, je hele wezen?

mij brengt het rust, ruimte, helderheid. want ik zie ook dat dit een roep is om wakker te worden, om bewust te worden van onze eigen gevangenheid. om te zien dat wie dit inzetten eigenlijk ook bevrijd willen worden, want ook zij zijn gevangen en dit is wat ze kunnen. we zijn lichtwezens in een aardelijfje. voor ik hierin verder ga, breng ik je graag terug naar beweging.

bewegen brengt rust en helderheid en geeft ruimte zoals ik al schreef. ik zelf zet dit in als het me teveel wordt of als ik voel dat ik stagneer in dezelfde soort van gedachtes. als ik moe ben, of als ik energetisch werk verricht heb. dan zet ik mezelf in beweging. vaak begint dit met een afwasje, omdat water me rust geeft. naarmate zet ik soms muziekje op en ga ik dansen bij wat ik doe. of ik leg me mijn matje uit voor yoga. een wandeling buiten brengt ook precies de rust in mijn lijfje en mind wat nodig is. je komt door bewegen vooruit, vooruit. gek wellicht, is dat we ook altijd vooruit gaan. in zelfs het stilstaan gaat alles vooruit en werkt alles gewoon in je lijfje magischerwijs door.

dus……. mocht je het even niet weten….. neem mee wat bij je past

* wandel, ga de natuur in, neem thee mee en maak je eigen picknick
* was met de hand af (geef je zorgen aan het water mee)
* dans / zing
* maak wat draaiingen, oefeningen, yoga, spring!
* is er een schommel in de buurt, schommel!
* zet een wasje aan
* stofzuigen (laat het als stof neerdwarrelen en laat de stofzuiger je gedachtens meenemen)
* klop de bedden eens lekker uit!
* ga even op bed liggen of op de grond. grond je en brengt je systeem zenuwstelsel in rust
* leg een moestuin aan
* loop snel of een rondje hard
* speel schaak! een levensspel waarbij je precies ziet hoe je in het leven staat!
* maak een kastje schoon, haal alles eruit, sorteer, doe weg wat weg mag en richt het opnieuw in. werkt super goed…..
* aai je huisdier
* teken, knutsel, brei, haak, herstel kleding!


er is genoeg om in te zetten waardoor je tot beweging komt. waardoor je gedachtes veranderen en je veel fijner voelt. het is nooit gelegen in buiten onszelf om, het is vanuit binnenin jezelf. dat is best lastig. bewegen, mooooove helpt je vooruit. je bent nooit je gedachtes. kijk er maar eens naar.


voel wat een beweging maken met je doet, hoe alles in je lichaam tot rust komt of op andere ideetjes en gedachtes gebracht worden. hoe helder je dingen gaat zien. het is aan jou, aan mij om zelf uit het gangbare te komen en te starten, vanuit liefde voor jezelf.

X BIG liefs, willemijn

——-> dit lichtteken staat voor begin, voor start. ieder begin is een start uit liefde, van ademhaling tot een stap die je zet. dagelijks starten we, beginnen we. geniet van je start, van de beweging die jij maakt. oh en het staat voor de nieuwe aarde en zij heeft als eerste de kleur rood in haar systeem.

mailby feather