metamorfose massage

De Metamorfose massage is een helende en zachte massagevorm ontwikkelt door Dr. Robert St. John (1914-1996), arts en reflexloog. Hij noemde deze massagevorm ook wel prenatale therapie. In de prenatale periode wordt namelijk je basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en belemmeringen. Deze basis kan door verstoring je weerhouden om te zijn wie je werkelijk bent.

Tijdens de Metamorfose massage worden je voeten heel zacht gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen. De massage is een repeterende beweging.

Optioneel kunnen handen en hoofd meegenomen worden. De volgorde betreft eerst je voeten (beweging), dan je handen (handelen) en vervolgens je hoofd (integreren).

Een Metamorfose massage kan je helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze massage werkt ontspannend en brengt de geest tot rust. Verder kan de behandeling ondersteuning bieden tijdens periodes van veranderingen: uitdagingen als echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving. Deze vorm van behandelen, healen, is werkzaam van binnenuit en heeft een lange nawerking. Deze behandeling is een uitwisseling van levensenergie.

voor wie geschikt? 
Deze zachte massagevorm is geschikt voor iedereen, ouderen, volwassenen, kinderen en zwangeren. De uitwerking kan een positieve invloed hebben voor mensen met klachten, zoals bijvoorbeeld stress. Ook geschikt voor spanningen, drukke kinderen (ADHD), autisme en kan ondersteuning bieden voor terminaal zieken.

Door het toepassen van de Metamorfose massage kom je meer in balans. Bijvoorbeeld stress gerelateerde klachten kunnen verminderen en werkt positief bevorderend in het lichaam en geest door. Wetenschappelijk is er geen verklaring voor. Metamorfose massage werkt van binnenuit, dat we ook onze innerlijke kant noemen. De behandeling laat ons naar binnen keren en ontdekken wie je bent en wat je kunt. Je kan het ervaren als een binnenwaartse retraite met een diepe uitwerking.

het is veilig, zacht en eenvoudig 

Belangrijk! Ik kan geen garantie geven op resultaten van genezing of dat klachten verdwijnen. Iedereen reageert anders op de uitwerking van de massage. Dit kan resulteren in een gevoel van afname van de klachten. Dit proces kan niet gestuurd worden en er is geen uitkomst te voorspellen. Wat ik zeker weet is: het is veilig, zacht en eenvoudig.

wat ontvang je ?
* een warm voetenbad met fijne ingrediënten
* de Metamorfose massage van de voeten 
* eind ontspanning

 70 minuten
prijs € 70

**behandeling volgt zonder intake of behandelplan.**