naar de kern


lieve jij,

terug naar de kern keren, back to basic, de start is de essentie.
waar gaan we naar toe. waar komen we vandaan. is de weg vooruit de juiste?

geen idee. wanneer ik me met de toekomst bezig hou, ervaar ik dat ik weg geraak van mezelf. afscheidenheid. want automatisch ben ik dan bezig met de wereld buiten mij om. ergens ben ik dan bezig met wat ik denk te bezitten als een bezetene te beschermen. lukt het me minder goed om los te laten en maak ik me zorgen over de dag van morgen.

vandaag was ik bij een klant en zij vertelde me dat ze voelde dat zodra ze bezig is met wat er kan geberuen, ze ervaar dat ze in een letharitche toestand komt. ik herken mezelr erin. ergens dient alles wat er gebeurt door ons heen te gaan, waarbij we zorgen dat we onze frequentie en energie hoog houden. dat is best lastig.

ze vertelde wat voor andere beweging vooruit ze maakte als ze voelde dat ze in een staat van lethargie zou belanden. ja, zei ze, ik zet mezelf in beweging om dingen in het huis aan te pakken. ik hou het klein en begin met iets kleins en vervolgens van het een in het ander. puur om een andere beweging vooruit te maken en ja, zei ze, daarna voel ik me ook echt heel anders.

dat klopt. je gaat fysiek aan het werk en dat zorgt ervoor dat alle zorgen kunnen landen, dalen, kunnen zakken en zelfs uit je hoofd vertrekken. het geeft daadwerkelijk rust, brengt ruimte en je gaat alles in een ander perspectief zien.

dit is ├Âmvormen, van dat wat was, iets nieuws van maken. een beweging die enkel en alleen vooruit gaat!

is dit dan weg lopen van het geheel. nee, dit is de energie die er is via een vorm van beweging door je heen laten stromen. een kanaal zijn waarbij het veel fijner is om er daadwerkelijk door heen te gaan. je gaat door je eigen aarde heen, door de aarde van je huis, van dat wat je aanraakt. en dat geeft lucht, nieuwe ruimte en uiteindelijk een fijner gevoel.

zet het leven in je leven in, door je eigen huisje in te gaan, door je heen laten bewegen, terug naar verbinding, terug naar voelen en aanwezig zijn, bewust thuis in het hier en nu zijn, van afscheiding naar eenheid en harmonie en dat start vanuit jou door je heen, verbonden met alles!

let’s sink life in!

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ervaringen

by willemijns

ervaringsverhaaltjes

voormalig klant by willemijns september 2020

het was elke keer erg prettig en fijn. mooie gesprekken en de liefdevolle aanraking voor ons huis. voelbaar je zorg en energie. hiermee gaf je ons gezin verlichting, zowel tijdens als na mijn zwangerschap. mijn zoontje vond het altijd erg leuk dat je grapjes maakte in zijn slaapkamer.

dankjewel.

- berlicum (noord - brabant)

voormalig klant by willemijns september 2021

DANKJEWEL!
ook al was het van korte duur, wij vonden het ontzettend prettig, dat je ons ondersteunde. aandacht schonk aan het huis waar we door drukte geen tijd voor hadden. dit bracht ons ruimte en verlichting. dat is waardevol en daarnaast was het heel prettig je in huis te voelen.

- den dungen