terug naar de kern. we mogen terug naar de kern. back to basic. terug naar de essentie.
waar gaan we naar toe. waar komen we vandaan. is de weg vooruit de juiste?

geen idee. wanneer ik me met de toekomst bezig hou, ervaar ik dat ik weg geraak van mezelf. afscheidenheid. want automatisch ben ik dan bezig met de wereld buiten mij om. ergens ben ik dan bezig met wat ik denk te bezitten als een bezetene te beschermen. lukt het me minder goed om los te laten en maak ik me zorgen over de dag van morgen.

vandaag was ik bij een klant en zij vertelde me dat ze voelde dat zodra ze bezig is met wat er kan geberuen, ze ervaar dat ze in een letharitche toestand komt. ik herken mezelr erin. ergens dient alles wat er gebeurt door ons heen te gaan, waarbij we zorgen dat we onze frequentie en energie hoog houden. dat is best lastig.

ze vertelde wat voor andere beweging vooruit ze maakte als ze voelde dat ze in een staat van lethargie zou belanden. ja, zei ze, ik zet mezelf in beweging om dingen in het huis aan te pakken. ik hou het klein en begin met iets kleins en vervolgens van het een in het ander. puur om een andere beweging vooruit te maken en ja, zei ze, daarna voel ik me ook echt heel anders.

dat klopt. je gaat fysiek aan het werk en dat zorgt ervoor dat alle zorgen kunnen landen, dalen, kunnen zakken en zelfs uit je hoofd vertrekken. het geeft daadwerkelijk rust, brengt ruimte en je gaat alles in een ander perspectief zien.

dit is ömvormen, van dat wat was, iets nieuws van maken. een beweging die enkel en alleen vooruit gaat!

is dit dan weg lopen van het geheel. nee, dit is de energie die er is via een vorm van beweging door je heen laten stromen. een kanaal zijn waarbij het veel fijner is om er daadwerkelijk door heen te gaan. je gaat door je eigen aarde heen, door de aarde van je huis, van dat wat je aanraakt. en dat geeft lucht, nieuwe ruimte en uiteindelijk een fijner gevoel.

zet het leven in je leven in, door je eigen huisje in te gaan, door je heen laten bewegen, terug naar verbinding, terug naar voelen en aanwezig zijn, bewust thuis in het hier en nu zijn, van afscheiding naar eenheid en harmonie en dat start vanuit jou door je heen, verbonden met alles!

let’s sink life in!

liefs

mailby feather