doe je mee?

terug naar holding home


ik nodig je uit om een nieuwe start te maken om je huis zelf weer te gaan betrekken, betreden en bewonen. ik loop via deze weg met je mee en neem er vooral de tijd voor. neem jezelf en al je zintuigen mee. het wordt een mooi en wellicht persoonlijk ook een intens traject. je kan tot het moment komen dat je denkt waar ben ik aan begonnen. of dat je voelt dat de laatste loodjes echt zwaar wegen. ik hoop dat je het vol houdt en bovenal de kracht ervan gaat ontdekken. je eigen aarde, stukje grond weer bewonen, eigen maken en er gezonde dosis liefde in planten.

dit traject mag vooral ingezet worden in jou eigen ritme. er zit aankomsttijd of arriveertijd aan verbonden. je eigen reis op je eigen tempo. wie weet wil je alles uitprinten, gewoon doen. soms is dat net wat fijner als op het scherm. het geeft je ogen vaak meer rust en stotijd aan verbonden. hooguit dat jezelf je er maximaal 2 uur per week eraan besteedt. maar he, dit bepaal jij….

de weg in huis inzetten vanuit mogen doen, zachtheid en aanraken. waarbij ik oprecht wens dat het je inspireert, nieuwe inzichten geeft en makkelijk inzetbaar is. het kan stromen, en het kan ook overtuigingen of blokkades laten zien. alles is mogelijk en je raakt wellicht elke keer een andere laagje in jezelf aan, waarbij herhaling een totaal ander gevoel gaat geven dan je nu de eerste keer erin stapt.

elk onderdeel wordt opgedeeld in nummers en vervolgnummers. bijvoorbeeld; 1 en dan 1.2 tot dat nummer 1 met al haar vervolgnummer is afgewikkeld.

tip:
hou een schriftje of dagboek bij om notities te maken, om te helpen herinneren en leg deze op een plek waar dat je het makkelijk kan pakken gedurende het traject. aan jou de tijd en ook hoe vaak, hoe lang of wanneer je het doet. en of je het doet. want, het MAG. laat dat de insteek zijn. daarnaast kan je dit straks zo doen en inzetten dat je het na enkele weken weer een keer herhaald. we gaan je hele huis in en daardoor betreden, betrekken en ga je haar bewonen.

ik wens je veel plezier en vooral geef het door mocht het een bijdrage leveren aan jou, je gezin, je hele huis.
laat het me weten, hou me op de hoogte en voor vragen kun je me bellen, een berichtje sturen of zelfs een reactie geven onder de stukjes die je hebt gelezen en gedaan.


XX willemijn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.