relaties komen en gaan

ieder huis, elke ruimte, iedere bewoner die hoort bij het huis, in combinatie met wat ik mag neerzetten en doen, gebeurt er iets magisch. we gaan een relatie aan en daarin komt alles in naar voren, wordt er veel besproken, gelachen, gehuild, gezien en gehoord.

en bij relaties werkt het zo dat je meer van de binnenkant mag zien. ik kom in allerlei ruimte, soms in kastjes, lades, tot op celniveau ben ik verbonden en dat is zo waardevol en ook staat vertrouwen voorop.

vandaag ontving ik het bericht van een gezin en hun huis dat ze het zelf gaan doen. ik wordt daar zeker heel blij van en daarnaast ook erg jammer. want dan voel ik hoe we zo verbonden waren, hoe ik het huis leerde kennen in allerlei vormen waarin een ruimte elke keer weer anders was. hoe ik er aan mocht wennen en ineens het huis en alles wat erbij hoorde me omarmde. en hoe het gaat dat ook bij relaties het belangrijk is om ze weer vrij en los te laten.

en ik kan niet ontkennen dat het niks met mij doet. juist wel, want hoe kort iets ook is geweest, ik genoot van elke aanraking en besef me nog meer hoe mooi dat het is, want het is zo levendig door mijn eigen energie erbij te betrekken. ik zeg vaak ik breng licht en het is aan de bewoners om via het licht alles weer te bezielen. en hoe mooi is het als men besluit, los van hoe fijn ze het ook vonden dat ik er was, het zelf willen gaan proberen. daar alle vertrouwen in hebben. ik ben een gelukkig mens, dankbaar dat de bijdrage deze vruchten afwerpt.

waar een deur sluit, opent vanzelf iets nieuws en daar geloof ik in. ik heb nu even wat meer ruimte en laat ook ik daar van genieten. want voor ook ik het weet is het met liefde gevuld!

dank je wel bewoners, dank je wel mooi huis en alle ruimtes, dank je wel voor de plek waar je staat en wat je aarde te brengen hebt, dank je wel.

LIEFS XX van mij aan jou

mailby feather

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.