de start🙂 het licht komt binnen!

KNOOPPUNTJES
in het begin toen ik begon met dit werk, kwam al heel gauw de eerste klant op mijn pad. het mocht worden een coaching. mijn allereerste coaching en al was ik eerder een soort van wegwijzertje. haar wens werd duidelijk, uit de chaos, en meer ZIJN in het huis. en waar je huis leest kan je ook lijfje plaatsen. rust in haar leven en vooral dat haar eigen energie en frequentie match met haar huis. ze kon moeilijk aarde en dat gaf de onrust en chaos, wat terug te brengen was naar haar huis.

ze kwam uit een scheiding waar voornamelijk haar man het huishouden deed. gewoon omdat ze met haar energie en haar frequentie dit enorm lastig was om het in materie goed neer te zetten. om de week kwamen de kinderen bij haar en dan lag de huiskamer bezaaid met lego en ander speelgoed. bij haar man zou dat niet gebeuren, vertelde ze me lachend. daar is alles schoon! bij haar en dat heeft ook de charme, stapte ze over het speelgoed heen en liet het liggen tot de kinderen weer bij haar waren. daarnaast stond haar aanrecht vol met de vaat. de eettafel was bezaaid met van alles, werk, speelgoed en make-up spullen en wilde je zitten aan de tafel dan moest je spullen eerst wegschuiven. eten aan tafel was er niet bij. een fauteuil leende zich als een soort van boekenkast en ze zei ook, willemijn ik laat het je nu zien hoe het eruit ziet en weet dat ik me ervoor schaam. de rolgordijntjes voor het raam die gaan nooit open. en de tranen stonden in haar ogen en ik deed mee.

ik weet nog dat ik binnen kwam en het best mee vond vallen. echter in hoofden van mensen kan iets wat netjes is als chaos voelen. echter als dit iets is waar je elke keer tegen aan loopt of zelfs omheen of overheen stapt, wordt het een struggeling van meer en meer. het wordt een blokkade in jezelf, in je huis en stroming stagneert.

thuis bracht ik alles in kaart. haar wens een leefbaar huis, de rolgordijntjes open en dat het meer stroomt met haar eigen energie. SAMEN gingen we een traject in van 8 weken, 8 blokken van totaal ongeveer 40 heilige dagen. het werd een traject van bijna het dubbele.

om de week ontving ze online een afgestemde coaching met terugkerende elementen. hoewel ze aangaf dat ze weinig tijd had, pakte ze toch er dingen uit en ging ermee aan de slag. ze vond het zelfs leuk! ze zag haar knooppuntjes en gelukkig ook haar lichtpuntjes en bewust dagelijkse overwinningen! er waren ook twee fysieke afspraken ingepland dat ik langskwam om te kijken hoe het ging, waar bijsturing nodig was en waar gewenst nog extra handjeshulp ingezet kon worden.

na de tweede ontmoeting, wow….
ik wist niet wat ik zag toen ik binnenkwam….
het grootste knooppunt dat ik minder goed had ingeschat was verdwenen uit de woonkamer. al het speelgoed had een plek gekregen op zolder, de speelkamer. dit was echt een enorme transformatie. de eettafel was leeg, ze hadden voor het eerst samen gegeten en ze had voor de kinderen uitgebreid gekookt. de vaat was zo goed als weg, alles werd makkelijker voor haar en het leverde vreugde. en het grootste geschenk, want dat was mijn wens voor haar en dat waren de gordijntjes omhoog! er kwam NIEUW licht het huisje ingevallen!

de aanzet voor haar in de vorm van coaching was perfect en had uiteindelijk vele knopen aan licht gebracht. daarnaast gaf het haar meer ruimte en rust. ze was me enorm dankbaar en het mooiste is, ze had het zelf gedaan. ze zag er rustiger uit, meer kalmte en ook de kinderen waren blij. zorgdragen voor het leven begint bij onszelf en ons huis. een levenscirkel minder of anders ingezet brengt voor jezelf en gezinsleden werkelijk rust, ontspanning EN levensvreugde. YES!

levensvreugde stroomt bij ruimte, rust en ontspanning…. en elke week is een nieuwe start, met mijn vraag, waarmee kan ik je helpen om de levenscirkel van het huis te laten stromen en weer een beetje te verlichten! want…SAMEN zetten we het leven in je huis AAN! dit is een oneindig gesprek, elke keer weer!

XX willemijn


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.