Uw Koninkrijk Kome

Wekelijks vind je me bij gezinnen, na een kop koffie starten we op, opruimen, schoonmaken, zorgdragen vor het huis, voor het leven.


Enkele dinsdagen geleden stond ik in de badkamer van een air B&B. Tijdens het schoonmaken gingen mijn gedachten uit naar Het Koninkrijk. Ik stelde me voor: Hoe ziet Het Koninkrijk van de Heere“ eruit? Ineens kwam er een preek van wat zondagen geleden voorbij. Waarin een voorstelling werd gemaakt, dat je bij de Heere in Zijn Koninkrijk bent. En rijen en rijen vol christen zijn. Er kwam geen einde aan. En voor of achter me dat je weet dat er bekende zijn, ook in deze aula; bekenden als, Noach, Paulus, Johannes en vele anderen. Wat een besef!

En bij het schoonmaken, keek ik in de spiegel en glimlachte, en dacht; wat als dit nu het Koninkrijk van de Heere is en ik maak dat nu schoon? En lachte nog meer en het werd er nog schoner op! Voor mij een aanmoediging en bemoediging. De dingen doen vanuit het mogen doen. Dingen doen voor de Heere onze God.En weet je: de badkamer straalde en ik ook!

„Uw Koninkrijk kome,
Uw wil geschiede,
zoals in de hemel zo ook op aarde.“
(Mattheus 6:10 HSV)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *