Verloren & gevonden

The Lost & Found

Leven is een oneindig gesprek en een dagelijkse herinnering.

Een Herinneren VOOR onszelf. Een uitnodiging om elke Yes opnieuw in en aangaan. Mijn eigen gesprek is nog bezig. Daarover deel ik binnenkort in de nieuwsbrief KLEIN VERHAAL voor jou.

Want een nieuw onderdeel Zorgdragen Voor Leven gaat tot leven komen. Ik zeg: Keuken/eettafel, de buik, je huis, Jij en Ik. SAMEN. Een dagelijkse herinnering voor een NIEUW verhaal!

Je kan hierbij denken aan oa; de kruimels op tafel, de stof in de hoeken, de koffiekringen op het aanrecht, de vettige zink of plakkerige aanrecht, maar ook de vermiste sokken, verspreid speelgoed, als wel de overvolle kasten!

Alles vertegenwoordigd een eindeloos gesprek, telkens weer. Deze dagelijkse herinnering zit tevens vol met onze honger, de verlangens en de uithongering ervan. Hoe kunnen we voeden, waardoor het ons gezond vult. Hoe kunnen we on-vertelde verhalen ruimte geven, beluisteren wat er onder zit. Jouw nieuwe verhaal geboren laten worden. Van alle straks, ooit, eens, later, NU ingaan, want er is altijd precies op tijd, tijd voor jou.  

Life is an endless conversation, again and YES again! 

Tijd voor wat we kwijt waren & Tijd om te vinden waar we naar op zoek zijn. Check het menu onderaan de pagina: de start van het enige echte Keukentafelgesprek bij willemijn!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *