droom

hi en welkom, ik ben willemijn en hieronder vertel ik je een verhaaltje.

lente 2020
een droom die bijblijft en alles laat in mij doet veranderen, stap voor stap. ik neem je mee……..

droom…..
ik was met mijn partner op vakantie. ergens een appartement, prachtig gelegen aan een rivier met een privé strandje. bij de eerste arriverende dag wilde ik een ochtendplons nemen. rechtstreeks uit bed zo het water in, heerlijk, zeg maar gerust, zalig. nog voor ik het water inging werd de aandacht getrokken naar prachtige stenen. de rivier was zeer snel stromend had ik gezien, dus mijn gedachten waren: als ik voorzichtig me in het water laat glijden, goed vasthoudt, bereik ik door van rots naar de stenen te gaan, wat ik wens.

whoeps! ik liet los en ooh ik kon de kant niet meer bereiken, ik werd meegesleurd naar het midden van de rivier en kwam zo in de snelstroming terecht. hoewel er mensen gewoon aan het zwemmen waren en er bootjes dreven, had ik geen grip, geen enkele controle.

ik was op drift en hoe !
heel hard riep ik om hulp. niks hielp. ik werd niet gehoord. uren lang om hulp roepen en op drift zijn en geen hulp ! uren verstreken en het werkt kouder. de dag ging over in de nacht. ik raakte onderkoelt, uitgeput, klaar. ik gaf op, ik was klaar ! en stopte met vechten en zei hardop: ‘als dit het is, laat me los en gaan. wat heb ik nog te verliezen ?’
ik liet alles l o s. ik gaf mezelf toestemming aan G O D om te gaan….

controle
l o s l a t e n; ik liet alle controle, alle vechten t e g e n in het leven, los.
wat er gebeurde; nog voor ik goed en wel alles had uitgesproken/gedacht, kwam een andere kracht omhoog. daar was het universum, moeiteloos en zelfs vol liefde wierp ze me de kant op. ineens stond ik op het drogen in een donkere nacht. oh ik was ervan ondersteboven. het universum liet me weten dat ik hier nog niet klaar ben ! okay, ik heb nog een weg te gaan, terug, of eigenlijk een nieuw heen. tegelijk werd ik erop attent gemaakt dat het vol vertrouwen de weg mag volgen, die is altijd goed.

ik realiseerde me hoe ik leed aan controle en controle deed. als ook hoe ik nu weet als ik het loslaat het universum haar werk kan doen en echt tot je kan komen en laat zien wat je mag zien. ik was zo vergeten om te vertrouwen op mijzelf, op mijn innerlijke weten, wijsheid, de aarde en alles wat het leven biedt. hoe welkom was ik in mijzelf ? hoe kon het zijn dat ik verkondig hoe belangrijk thuis zijn is en ik schijn-thuis was ?

wees welkom, hoe welkom voelde ik me echt, in mijn zelf, in mijn lijf, hier op aarde en in verbinding tot alles ?

thuis zijn, mijn aarde dragen met alle licht, liefde, gemakken en ongemakken, licht en donker!

ergens voelde ik diep, hier mag ik iets mee doen. echt thuiskomen en verbinden met mezelf en me bewust worden van mijn veld. geen redder zijn van de wereld, echter mezelf redden of nog beter mezelf sterker maken. tot op de dag van nu ben ik zo enorm blij met deze realisatie en verandering. want mijn besef is wat heb ik te verliezen ?

veelal leven we in tekorten. ervaren we angsten, oordelen en zijn we eerder tegen iets of iemand ipv voor. het gevoel van ergens tegen zijn heeft veelal een onderliggende laag. deze laag genaamd angst zorgt voor een vertroebeld beeld, of zelfs een tunnelvisie. ik kwam tot het inzicht dat zodra ik t e g e n iets ben, ik tegen iets in mijzelf ben. voor mij een spiegel die weerkaatst, en mezelf helder laat zien waar ik iets mee mag doen.

in de lente en deels zomer van 2020 was de uitwerking hiervan een grote invloed op mijn dagelijkse leven. patronen, gedachtes, overtuigingen. ze klopte aan en voor ik opende was het als een lopende band en bracht het een het ander met zich mee. ineens zag ik duidelijk hoe ik ooit eens keek als klein meisje.

pure liefde
dit kleine meisje in mij zag geen angsten. was wel eens bang en toch zag ze de wereld als een sprookje, en was alles liefde. zij had vertrouwen in iedereen en zag niks verkeerds. je kan het naïef noemen, echter haar zienswijze dat alles een schoonheid betrof was pure liefde. onvoorwaardelijk.

tot op een volwassen tijd heeft dit aangehouden en mensen me ervoor waarschuwde, op de vingers tikte dat het leven geen sprookje is. de bubbel zakte in en zeker in het jaar 2020. los van het verleden, de stukken die ik echt doorleeft heb, kwam ik erachter dat ik het vertrouwen van de mens, onze overheid verloor, complotten me deden bevriezen en de angsten van de dag overging in de nacht. is dit de aarde waar ik voor kies om me vanuit angst te laten lijden of ga ik staan waar ik in geloof en leid de liefde mij voort. liefde voor alles wat leeft, wat aarde is, met al haar bewoners onderdeel van haar en verbonden met haar. in deze tijd, hoe tijdelijk die tijd ook is. verbonden onderdeel van het geheel z i j n, dat verder rijkt als aarde alleen.


keer terug naar mezelf
ik mocht echt iets doen, want het ging niet goed. wat heb ik gedaan. ik ben begonnen om de relatie met mezelf te herstellen. Bring Me back to Myself. vanaf de eerste dag dat ik dat deed, trad instant verandering op.

daarnaast heb ik vele inzichten ontvangen. helderheid. ik realiseerde mijn gedachten te onderzoeken, die me liet zien waarom ik naar aarde ben gekomen, waarom ben ik hier! aan zijn, aanwezigheid, voelde ik het kleine meisje naar boven komen.

haar woorden zijn: LIEFDE, LOVE. ik ben naar aarde gekomen om liefde te ZIJN en haar te verspreiden. ik ben hier gekomen nooit om in angst te leven, om me te laten inenten of om andere keuzes te maken vanuit angst. ik realiseer me en ik voel het ook, ik heb niks te verliezen. ik heb mijzelf, in mijzelf en dat kan ik geven zonder mezelf te verliezen aan anderen. echter de aarde heeft nooit van ons gevraagd om in angst te leven en in angst te zijn. de systemen laten iets anders zien, echter je kan je afvragen is dat werkelijk waar ?

het meisje in mij is meer en meer aanwezig. ze bereid zich voor om de liefde verder uit te zetten. iedereen heeft een doel in het leven. toen ik naar aarde kwam, wist ik dat er een agenda zou zijn, echter ik heb ook de opdracht ontvangen dat er een vrije wil is en je daar echt naar kan leven. ik geloof in ons, in wij, in samen met aarde. ik geloof dat aanraking, verhalen, verbinden en zoveel meer goeds, overvloed is voor het geheel. het medicijn zijn WIJ. wij zijn vol wijsheid. waar jij heelt, heel ik mee.

droom
waarom deel ik deze droom met jou ? juist in deze tijd waarin we houvast willen houden aan al wat er was mogen we juist de beweging maken van het daadwerkelijke stromen. naast dat we als lijfje aarde in ons hebben zitten, (water is ook aarde) mogen we meer meeanderen met dat wat er in overvloed is. als een rivier. waardoor je veel meer vanuit je lijfje bezig bent. en het leven veel helderder aan je verschijnt. zodra we onszelf genezen, genezen we automatisch mama aarde.

ik ben de afgelopen tijd erachter gekomen (en ja dat komt en gaat) dat ik niks wezenlijks, nooit en te nimmer heb te verliezen. ik ben en blijf verbonden met thuis. echter mag ik hier op aarde bewegen in het jasje dat ik heb ontvangen. met alle liefde en licht werk ik voor aarde. we zijn allemaal lichtwerkers, dat is waaruit we zijn ontsprongen, alleen zet ik mijn werk voor nu door de aarde heen, voor aarde in. ik noem mezelf dus een aardewerkSter. een home healer.

niks te verliezen, helemaal niks, want het wezenlijke dragen we altijd in ons. niemand kan daar bij, alleen jij, jouw licht, je ziel, je onvoorwaardelijke liefde. we maken onderdeel uit van deze planeet en zijn uitingen op allerlei manieren van aarde. aarde laat ons zien wat er werkelijk nodig is. een spel dat als een oneindige conversatie door alle tijden stroomt, beweegt, pulseert.

niks te verliezen ? ja dat klopt, er is niks te verliezen. echter wat van belang is om bewust te worden van je zaaien, groei en oogst, en de echte verantwoordelijkheid te durven nemen. ook daarin heb je nooit echt iets wezenlijks te verliezen.

h a a a a !

bring me back to myself !

dat was mijn droom….. en ook al ben ik aan de kant, ik ben als water in beweging en zo altijd op drift vanuit zachtheid voor aarde, als aardewerkSter.

je huis leeft, jij leeft & aarde leeft!

grote LIEFS

Yes ! je huis leeft, jij leeft, de aarde leeft! LEEF

XXXX~willemijn

wees welkom, ik hoop je heel gauw te ontmoeten….