een tijdje geleden,

zo ergens eind 2016 kreeg ik een advies waar ik geruime tijd mee bezig ben geweest. ik was zeg maar even van slag. ik kreeg namelijk de opdracht om mijn eigen lijfje te gaan bewonen, thuiskomen en de woorden die daar aan gekoppeld werden waren: door de aarde heen gaan.

dit was een dringend verzoek. Ster 13 verlaten en de richting tegenovergesteld op maken. de aarde in, heel letterlijk en figuurlijk. gelukkig is alles te leren, dus ook echt incarneren kan je leren, elke keer weer opnieuw. echter sinds een aantal dagen (nu in juni 2021) zie ik waarom deze richting nodig was. ooit mocht ik vanuit Ster 13 wat voor mij heel gemakkelijk was, alle pijnen ontdekken, verwerken, vergeven en daadwerkelijk echt loslaten. alleen vanuit deze stand kon ik dit doen, hierdoor kon ik zeker ook voelen maar nog meer zien hoe alle draadjes liepen. waar de knoopjes zaten, de warrels, de gaten en hoe ik hier aandacht aan kon besteden, kon gaan zien, kon gaan ontknopen en gaan helen. dit was geen lijfelijk klus die kwam later want he, ik was nog niet volledig hier.

vanaf het moment dat ik begreep hoe ik kon gaan dalen, werd alles echt anders. in het begin was het onprettig. alles zwaar, alles zien en ervaren, soms heel lijfelijk. dit resulteerde in een bar bah periode. inmiddels voel ik me lichter, is er diep vertrouwen, en soms floep ik er nog wel eens uit. echter in wezen is het hier net als daar op die ster en waar ik ook ben, ik ben altijd thuis.

toch, begrijp ik nu hoe essentieel het is van het hier zijn, nu op aarde. en waarom precies deze periode. waarom ik zo geïntrigeerd ben wat er nu afspeelt. wat er omhoog komt, aan het licht gebracht wordt. deze spiegel is echt een leerschool voor mij. waar ik ooit naïef was, laat deze kant me zien wat er ook is. waardoor het in mij als een geheel kan integreren. tenslotte zijn we tijdelijk hier en daarin mogen we het leven op allerlei manieren leren, want licht en liefde is wie en wat we ZIJN. de manier waarop kan uiteindelijk tot totale eenheidsbewustzijn brengen. het donkerte veerenigen door het in mezelf te verlichten. wat me helpt is de mantra: ik ben allesomvattende vrede.

gekeken vanuit ster 13 zou ik deze weg minder goed kunnen doorlopen. juist omdat ik minder in hier en nu zou zijn. het oneindige in mij is er toch wel, met het verschil dat ik nu meer in mijn lijfelijke huis aanwezig ben. je zou kunnen zeggen dat het een reden is waarom ik mocht afdalen van daar naar hier, AANwezig zijn. de heilige relatie aangaan in dit aardse bestaan.

door aarde in te gaan, ben ik lichtwezen hier een aardewerkSter. dagelijks kom ik bij mensen thuis. het voelt bijna als kind aan huis te zijn. ’t is een bijzondere privilege, zo dicht aanwezig te mogen zijn, ik zeg gekscherend op de huid en zelfs op celniveau. de opbouw van vertrouwen groeit snel en is groot. in elke aanraking dat door het huis (materie) wordt ontvangen, is vervult met licht. een ruimte verandert. het is aan de bewoners om daarna de ruimtes weer te bezielen. elke keer weer als een oneindige conversatie. de energie en het licht van de ander is dus zeer essentieel voor het huis, de ruimtes, het leven. de uitkomst brengt rust, ruimte, ontspanning, helderheid en geeft levensvreugde. een stromende MEEeeeee – beweging vooruit!

wees welkom
HI ! ik ben willemijn wiegmans en ik vraag jou, waarmee kan ik je bij helpen, wat is je wens? ik geef graag mee en in deze beweging is zichtbaar wat bij jou past. dat zeg ik ook vaak, kijk wat bij jou past. wat is voor jou bestemd. dat klopt – altijd. dit resoneert en daardoor kan iets in jou, mij integreren. integratie creëert incarnatie. en andersom. een stroom van meegeven, en waarbij iedere ontmoeting zorgt voor ontvangen, uitzenden, afstemmen, als een vloeiende levende verbinding.

samen met angelo en onze kat, “vriendje pip” wonen we in het Brabantse dorp Vlijmen. de huizen alwaar ik aanwezig mag zijn bevinden zich voornamelijk in de regio ‘s-Hertogenbosch. elke aanraking binnen mijn werk is aards, zacht en gevuld als een in en uitademing. h a a a a a!


het jaar rond
bijna wekelijks roeren mijn handen in mama aarde. samen met anderen werk ik in een kruidentuin. ontspanning en om te schouwen. voelen en voeden. de wederkerigheid van het leven en mijn totale wezen geniet hier enorm van. HAAR voeding geeft ons voeding. daarnaast lees ik graag, schrijf ik graag en geef ik mijn lijf ruimte om wekelijks een bewegingsvorm te geven, genaamd Bowspring.

waar ik van glinster binnen wat ik mag doen, elke dag weer, is gezinnen zie veranderen. ik zie ze zakken, zinken, rust krijgen en ontspannen. ik zie wat het met ze doet, het licht brengt en levensvreugde. er ontstaat werkelijk ruimte om andere klusjes op te pakken, of gewoon net wat meer te genieten van de kinderen, koken, boodschappen. het beter kunnen schoonhouden van hun plekje op deze aarde. iedere glimlach, knuffel die ik ontvang is een waardevol geschenk.

daarom:
als aardenwerkster, ben je by willemijns aan het juiste adres. zeker als het gaat om je eigen grond toe te eigenen en je aarde te bewonen. door de aarde heen gaan, heel letterlijk en figuurlijk. SAMEN zetten we in, werken we mee, werken we uit, ruimen op en creëren ruimte, stroomt energie in en uit. pure overvloed, een taal die je verstaat en uitwerkt tot helende genezing. want waar jij tot ontspanning komt is genezing in werking.

h a a a a !
ik kijk uit om je te gaan ontmoeten.

grote LIEFS,
XX willemijn

stroom je mee?
want….
ieder begin is een start vol mogelijkheden