willemijn

als jou persoonijke huisfee, zet ik heel aards het leven in je huis AAN.


van je HUIS HOUDEN, staat gelijk aan van je lijf houden, er is geen verschil. daarnaast staat het huishouden voor zorgdragen voor het leven. dat zelfde leven ben ook jij en ik. als we echt zorgdragen voor het leven, voor ons huis, lijf, aarde en er de volle verantwoordelijkheid voor nemen, veranderen wij onszelf en de wereld in en om ons heen. ik geloof daarnaast dat het huis waar je woont je heel veel te vertellen heeft. dit heeft in mij geopend om SAMEN het huis in te gaan, aanraken, het leven in huis AAN zetten. WANT leven is een prachtig en bijzonder werkwoord!

waar ik kom, wordt een ruimte lichter en er meer rust komt. ontspanning. dat krijg ik vaak terug gekoppeld. er ontstaat meer ruimte om dat wat bleef liggen aan te pakken.

voor mij staat het huis houden gelijk aan zorg(en) en zorgdragen voor het leven. dit is een oneindige conversatie, again and again….

vergeet nooit hoe belangrijk JIJ bent voor deze Aarde
en haar Levensvormen, want JIJ hebt zoveel te GEVEN.


ik ben willemijn wiegmans en ik kom met alle liefde naar je toe.


in het brabantse dorp vlijmen woon ik samen met angelo en poezenbeest meneertje pip. mijn werkgebied omvat de regio ‘s-Hertogenbosch.


in 2012 startte ik mijn eigen praktijk aan huis. energetische therapie, dat zich uitweidde naar lijf en voetenmassage. na jarenlang acteren binnen vier muren, voelde ik dat ik uit wilde breken en de wereld in. zo startte ik bij mijn toenmalige yogastudio, waarbij het ging om de studio en haar ruimtes te ondersteunen, schoonhouden en voorzien van nieuw licht en energie. vervolgens werd ik uitgenodigd om als gastouder te werken. voor twee kinderen kwam ik als ondersteuning binnen in huis bij dit gezin, zolang dit nodig was. ook dit had haar tijdelijke betrekking en nodigde mij uit om nog verder uit te breken. om intern mijn weg te volgen en het complete huis in al haar kracht en schoonheid te omarmen. waarbij ik nu wekelijks bij gezinnen kom al waar men na mijn komst meer rust, ruimte en levensvreugde ervaren.

h a a a a a!

waar ik van glinster is hoe gezinnen na mijn komst snel een verandering en levensvreugde beleven.
ÉÉN levenscirkel minder maakt een wezenlijk verschil. en elke glimlach, knuffel of berichtje dat ik ontvang, is een bevestiging dat wat ik mag doen, klopt.

ik beweeg mij voornamelijk op de fiets, dat vind ik een kadootje aan mezelf. waarbij ik geniet van de route en daar vaak een appeltje bij nuttig. appeltjes op de fiets zijn echt zoooo lekker. verder stop ik mijn neus graag in boeken, schrijf ik zo nu en dan mijn gedachtes op, ben ik te vinden in de natuur of in onze eigen kleine moestuin. in de maanden maart tot en met december, werk ik 1x per week in een kruidentuin mee.

wil je meer van mij weten, vraag het als ik bij je ben. ik ben wat introvert, echter ik kan ook fijn vertellen. ken geen schroom en vraag gerust… en uiteraard ook andersom. al doende leren we elkaar kennen en van elkaar. elke uitwisseling is pure vreugde!

mocht je interesse hebben, er is nog wat ruimte op de woensdagmiddag. iets voor jou? want…
als het gaat om jou grond te bewonen op deze aarde, er heel letterijk en figuurlijk doorheen gaan, dan kom ik graag naar je toe. SAMEN zetten we het leven in je huis AAN, een oneindige beweging!

grote LIEFS,
XX willemijn

❝ SAMEN zetten we het leven in je huis AAN ❞