willemijn

een paar jaar geleden kreeg ik de opdracht om door de aarde heen te gaan. ik zat teveel op STER 13. ik was totaal van de kaart, een lange periode. waarom door de aarde heen gaan, ik ben toch een lichtkind? met een lich(t)aam? klopt, alleen als lichtkind van de zon, mag ik een aardewerkSter zijn en dat jasje voor deze periode hier en nu inzetten. mijn wereld draaide om en tegelijkertijd kwam ik daardoor hier thuis.

in wezen is de helderheid voor mij als licht in een aardevorm, wezen, dat ik nooit ver van huis ben. met onze werkelijke thuis voel ik me verbonden. en zo verbonden dat ik hier op aarde nooit niks te verliezen heb. uiteraard ook mijn matrix werkt zo dat ook ik wel eens anders denk. echter meervoudig is dit wat ik zielsmatig ervaar.

okay, geen STER 13, door de aarde heen, euhmmmm best een dingetje, zeker omdat ik altijd anders deed, dacht. nu kwam het erop aan om te gaan leren thuiskomen. o, o, o! het thuiskomen in mijn lijfje vond ik zwaar, letterlijk en figuurlijk.

voor ik door de aarde ging, werd ik verrast door een vroegtijdige overgang. met mijn veertigste levensjaar was het allemaal in kannen en kruiken. geen menstruatie meer. inmiddels jaren verder mis ik de maandelijkse menstruatie wel eens. helemaal met de wijsheid van nu, ik zou er nu ook heel anders ingaan en er zo enorm van genieten.

de overgang bracht naast meer zwaarte ook iets anders mee. jarenlang viel ik geregeld en inmiddels deed mijn lijfje pijn. dagelijks. ik ging sporten in de hoop tot versoepeling helaas bleef verbetering uit. de pijn bleef in mijn lijfje, hoeveel ik ook bewoog. zware dingen dragen of sjouwen was niet meer aan mij besteedt. na een ochtend werken, was ik klaar met de dag en deed mijn lieve lijfje pijn, overal.

in de vroege herfst van 2020 bleef ik noodgedwongen in bed, mijn lijfje zei stop, ik kon niks. op dat moment moest ik zo huilen, als een klein kind en ik besefte me dat ik andere stappen mocht gaan inzetten. de pijn kwam vooral uit mijn bekkengebied en op dat moment was er ook veel collectief gaande, wereldwijde misbruik en traffic van kinderen was omhoog gekomen. wellicht dat onbewust ik hier deelgenoot van was om dat te voelen.
d o o r v o e l e n. de laatste 8 jaar pijn, ik zei stop, nu mag ik hier iets aan gaan doen.

tijd om thuis te komen. het laatste stukje incarneren.
mijn Roemeense Sister was inmiddels terug in Nederland en ze nodigde ons uit. ze zei; willemijn wil je een massage Shiatsu. ja graag, was mijn antwoord. de massage was zeer pijnlijk, inclusief dagen naderhand.

toch….

ik besloot om mezelf 10 keer de behandelingen cadeau te doen. wetende dat dit me zou gaan helpen. binnen 14 dagen was mijn lijfje zo goed als pijnloos. ik voelde hoe soepel alles was, stromend tot op de dag van vandaag. wat een verschil! jeetje ik had geen zienswijze op dat dit ooit anders zou worden. en hoe anders!

pijnvrij. een krachtig zelfhelend vermogen, vol levenslust en energie! echt, wonderlijk!

sjonge ik ben pijnloos thuis… welkom, wees welkom.


HI ! ik ben willemijn wiegmans, aardenwerkster en wees welkom. ik geef en beweeg MEE en zeg altijd, kijk of het bij je past. bekijk of het voor jou bestemd is. zo neem je precies het juiste MEE. ik zeg vaak, kijk of het je past. dan klopt het. want daarin ontmoeten we elkaar. ik geloof dat onze velden elkaar continu ontmoeten, op elkaar afstemmen. we zenden uit en krijgen terug. we geven mee en ontvangen. samen bewegen we voort op deze planeet die vol verbinding en beweging zo levend is als jij en ik. waarin jij, waarin ik, samen mogen ZIJN.

samen met mijn partner angelo en onze kat, “vriendje Pip” wonen we in het brabantse dorp vlijmen.┬ámijn werkzaamheden bevinden zich overal. ik zeg vaak gekscherend, ik doe ook maar wat. daarnaast ben ik vaak met wat ik dan ook doe in een vorm van leegte. hierdoor kan dat wat nodig is of mag meegegeven worden door me heen stromen en uit me stromen. ik kom bij huizen en daarnaast vind je me in de praktijk. eigenlijk werk ik altijd SAMEN, met de ander, met aarde, met ALLES.

van maart tot begin december ben ik graag te vinden in een kruidentuin. met mijn handen in mama aarde en het leven voelen, voeden en aanschouwen. voor haar mogen we de nieuwe velden van deze wereld gaan inzetten. in mijn beleving voelt het dat we aarde mogen voeden en dat betekent dat de opruiming immers nodig is.

als aardenwerkster, ben je by willemijns aan het juiste adres als het gaat om je eigen grond toe te eigenen en je aarde te gaan bewonen. door de aarde heen. wat we tegenkomen zetten we in, ruimen we op. werken met overvloed. werken met energie. lichttaal die jij verstaat. jou werk is belangrijk voor het grote geheel en samen inzetten is pure genezing. je erfgoed betrekken, betreden, bewonen.

na jaren zelfonderzoek ben ik met echt lijfelijk vallen en opstaan gaan voelen wat het betekent om hier op aarde te zijn en haar te bewonen. sis oh sis, dat wat een hele klus ! het liefst vertel ik je graag wie ik ben, of dat mag je voelen als we elkaar ontmoeten. een ding is duidelijk, ik ben hier in alle liefde er voor jou, voor aarde.

ik kijk vooral uit om je te gaan ontmoeten. om samen jou aarde te betrekken, betreden, bewonen. en of het om je lijfje gaat of om je huis, beide zijn welkom !

h a a a a a ! en wil je nog verder lezen, dan verwijs ik je graag door naar een droom die ik in het voorjaar van 2020 had.

veel liefs en tot straks!
XXXX willemijn


WEES WELKOM

stroom je mee?
want….

ieder begin is een nieuwe start vol mogelijkheden