een vertaalster voor jou en je huis. samen zetten we het leven in je huis AAN door haar te betreden, betrekken waardoor jij haar weer tot eigendom bewonen kan nemen. ik ben willemijn en sta graag voor je klaar!


ik vertaal hier en daar jou en je huis. zorgdragen voor je het leven en het leven in huis is wat we in de volksmond ‘het huishouden’ noemen. het huishouden wordt gezien als iets erbij, echter ik geloof oprecht dat zorgdragen voor het leven enorm waardevol kan zijn. want het huis heeft je ontzettend veel te vertellen, en ik sta hierin aan het begin van deze vertaling. ook ik leer van een huis, het land, de aarde waarop we leven, haar te mogen hoeden. voor het leven zorgdragen. via deze route ga ik graag SAMEN met jou je huis in om het leven AAN te zetten. je fundering waar je woont herzien!

elementen
wekelijks betreed ik woningen groot en klein. en telkens voel ik me uitgenodigd en onderdeel van het geheel binnen de gezinnen. voor mij voelt het als een privilege om zo door aanraking van de materie elke ruimte of onderdeel weer te laten vullen met licht en dat iets zichzelf daarin draagt. SAMEN werken vanuit het huis, de bewoners en alle materie die er in aanwezig is. waarbij alle elementen doordat het wordt aangezet weer stralen. we zetten daadwerkelijk de elementen van onszelf als van aarde in (beide zijn gelijk); aarde, water, vuur, lucht en jawel ether. wat ik zie is dat ruimtes veranderen, bewoners veranderen, alles opnieuw bezield wordt. het werkelijke betreden, betrekken en bewonen.

voor mij staat het huis – houden gelijk aan zorg(en) en – dragen voor en tot het leven. dit is een oneindige conversatie, again and again. onze energie, ons licht is van essentieel belang voor iedere vorm van ruimte, waarin jou licht, mijn licht een ruimte laat leven. er ontstaat een stromende beweging waarin alle vormen van leven ontvouwen. denk aan rust, ruimte, regelmaat, reinheid, herstellen, ontladen, opladen, ontspanning. het laat levensvreugde tot leven komen!

wees welkom
ik ben willemijn wiegmans en ik vraag jou, waarmee kan ik je bij helpen, wat is je wens? in deze setting van by willemijns breng ik beweging in je huis en precies wat er voor jou past zodat het klopt. daar kijken we naar, wat past er voor jou en je huis. daardoor stroomt het en kan er afgestemd ontvangen worden. dan klopt de vloeiende levendige verbinding.

in het Brabantse dorp Vlijmen woon ik samen met Angelo. we zijn al heel lang – gelukkig – samen. daarnaast woont er een poezenbeest bij ons, hij heet, vriendje Pip. wat ik mag doen en wat in de mond werkt genoemd wordt, speelt zich af in de regio van ‘s-Hertogenbosch. elke aanraking binnen mijn werk is aards, zacht en gevuld met liefde. mijn hele lijf en wezen is aanwezig in het moment en dat voelt als een mooie lange in en uitademing.

h a a a a a!

waar ik van glinster is hoe gezinnen na mijn komst redelijk snel veranderen. er komt meer rust en dat brengt ruimte en geeft uiteindelijk levensvreugde. ze hoeven minder levenscirkels de lucht in te houden waardoor ze lang liggende klusjes kunnen oppakken. er meer tijd is om met het gezin samen te zijn. ze hun eigen plekje op deze mooie aarde beter kunnen verzorgen vanuit een totaal andere beweging. voor mij is iedere glimlach, knuffel die ik ontvang een teken dat het klopt!

ik kom veelal op de fiets naar je toe en lukt dat niet, dan rij ik met mijn auto (sistership) naar je toe.
naast werken lees ik graag, leer ik dagelijks – bij, ben ik dol op Een Cursus In Wonderen, schrijf ik veel, vind ik het heerlijk om in de tuin te werken en te genieten van mijn kleine vierkante meter moesstuin, kom ik graag bij mijn sisters, durf ik heerlijk te lanterfanten en mijn zintuigen de kost te geven, hou ik van de natuur in al haar vormen en met al haar weertypes, mediteer ik geregeld, beoefen bowspring, waar kan werk ik in een kruidentuin en geniet ik van de kookkunsten van Angelo. verder vind ik het heerlijk om met mijn handen bezig te zijn, waarvan ik op aanvraag van wol dollies maak.

daarom,
als vertaalster van je huis, ben je by willemijns aan het juiste adres. zeker als het gaat om je eigen grond toe te eigenen en je aarde te bewonen. door de aarde heen gaan, heel letterlijk en figuurlijk. SAMEN zetten we in, werken we mee, werken we uit, ruimen op en creëren ruimte, een oneindige stroming van energie in en uit. dit is pure overvloed, een taal die je verstaat en uitwerkt tot helende genezing. want waar jij tot ontspanning komt is genezing in werking.

h a a a a !
ik kijk uit om je te gaan ontmoeten.

grote LIEFS,
XX willemijn

stroom je mee?
want….
ieder begin is een start vol mogelijkheden