“Waar kom je vandaan en waar gaat de reis naar toe?”

In het boek Christenreis van John Bunyan, kwam deze tekst geregeld voor ogen. “Waar kom je vandaan en waar gaat de reis naar toe?” Ieders verleden telt en doet er toe, het maakt onderdeel uit van leven en hoe je reis verder verloopt. Mijn leven is vernieuwd, de Heer heeft mij in 2023 vernieuwd en tot op de dag van vandaag, is dat in volle gang.

Getuigenis
Mijn nieuwe reis start in 2023, waarin Jezus Christus mijn Redder wordt en is. Hij heeft mij gered door een val van boven naar beneden. Bij een klant viel ik van de trap af. Bont en blauw kwam ik thuis en realiseerde me wat er gebeurd was. Eerder was de weg met de Heere al gestart, dit was het laatste duwtje dat Hij me gaf en nodig was. Want ik kon het niet meer alleen. En realiseerde me de zonde als mens en Hij veranderde alles. Want; Jezus’ liefde is vol van genade en niemand heeft me dat ooit zo geschonken. Zijn liefde overstijgt alles!

Mijn naam is Willemijn, getrouwd met Angelo en ik woon tegen de stad ‘s-Hertogenbosch aan. In 2023 zijn we beide bekeerd en gedoopt. Een wandeling met de HEERE, mijn Herder. Hij Die mij verlost heeft en door Hem ben ik vrij.

Jezus Christus heeft mijn hart en geest vernieuwd. “Ik zal hun één hart geven en een nieuwe geest in uw binnenste geven. Ik zal het hart van steen uit hun vlees wegdoen en hun een hart van vlees geven.”(Ezechiël 11:19).

Waar ga je naar toe? Dat is de leiding die Hij me geeft. Vooralsnog werk ik wekelijks bij gezinnen en zolang ik dat kan blijven doen, en vooral het leuk blijf vinden, doe ik dat. Maar als Hij me op een andere weg leidt, hoe radicaal het ook mag lijken, dan volg ik Hem.

Wat geeft de Heere Jezus Christus mij dagelijks? Hoop en vreugde, diepe vreugde in mijn hart dat er altijd is, zelfs op de minder goede dagen is die ervaring diep verankerd. Wat het nog meer geeft? Laatst las ik in een gebed: God meer te vrezen dan mensen. In deze zin staat zoveel, wat me stil maakt en ik graag beantwoord met, Amen.

Terug naar de gezinnen waar je me wekelijks kunt vinden. Hen te helpen, ondersteunen in de basis van het huishouden. Maar soms ook ergens dieper op ingaan, opruimen of iets zelfs een andere plek geven. Ieder huis kent het huishouden dat een basis kent en als die basis op orde is, geeft dat op allerlei vlakken een vorm van rust. Ik kan geen wonderen verrichten, maar wel een bijdrage leveren waardoor er meer ruimte voor je komt. Een kopje koffie en een gesprek horen erbij.

Email me gerust voor een afspraak. Kunnen we kijken wat er voor jou en je gezin nodig is. Wat is je wens, waar kom je vandaan en waar gaat jouw reis naar toe?

Liefs en Zijn zegen,
Willemijn